Η Μαρία Κορινθίου φιλόδοξα γυμνή


Χριστουγεννιάτικο σέξι ντέρμπι κορυφής παίζει στα ελληνικά περίπτερα που χάρη στην μίνι(?) άνοιξη της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής αποκτάνε και τις ανάλογες ημιολόγυμνες εμφανίσεις προσοντούχων δευτεροπρωταγωνιστριών το καταχείμωνο. Από τη μια η Τζούλια Αλεξανδράτου με αφορμή το πέρασμά της, με.. λυγμούς και αναστεναγμούς, προς το τέλος της υποσχόμενα άνισης Ψυχραιμίας (2007) του Νίκου Περάκη (και.. ερμμμ.. "πρώτη υποψήφια για το ρόλο της Ναυσικάς στην υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ Οδύσσεια"), αφήνει τις σχετικές υποσχέσεις και στο εξώφυλλο του Playboy. Και από την άλλη η been there, done that (όσο αφορά το περιοδικό με τα κουνελάκια) Μαρία Κορινθίου, απαντάει διπλά, με ντουέτο με τη Ναταλία Λιονάκη στο Status και με "μια από τις καλύτερες φωτογραφίσεις στην καριέρα της", σύμφωνα με το fan club της που κάτι περισσότερο θα ξέρει και τα μάτια σου που βλέπουν ακόμα καλύτερα, στο (πιο σοφιστικέ σέξι πια, σύμφωνα με την παγκόσμια τάση) Nitro.

Διπλή είναι και η κινηματογραφική προοπτική της φιλόδοξης πρωταγωνίστριας που τα πετάει πιο εύκολα απ' όλες και λατρεύεται ανάλογα από τις Μάζες. Το Deep End (2008) όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Ναταλία και τον φημολογούμενο αμόρο της Αλέκο Συσσοβίτη ανοίγει στις 15 Ιανουαρίου, ενώ τον Μάη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και άλλους "γεροδεμένους, αρρενωπούς, μεσογειακούς άντρες", σαν τον verbal Κώστα Φραγκολιά και τον Δημήτρη Βλάχο, στη Λούφα και Παραλλαγή:Ι4 (2008). Κατά τα άλλα, όπως ξεκινάει τις εξομολογήσεις της στο σχετικό θέμα του Yupi.gr (που μας παραχώρησε και τις φωτογραφίες), η Μαρία που είχε βγάλει βύζα για την Αμερική και πιτσιρικότερη, μεγαλύτερο μεσογειακό στόχο έχει να.. ξαναδιασχίσει τον Ατλαντικό.



Previously on Movies for the Masses: Η Sarah Michelle Gellar περίπου γυμνή

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Να σημειώσω με την ευκαιρία ότι η φιλική συμφωνία σε θέματα περιεχόμενου που είχαμε με το Yupi.gr πριν καν βγει στον διχτυακό αέρα έχει ενεργοποιηθεί και επίσημα από τη προηγούμενη βδομάδα. Ότι και να γράψεις σε τέτοιες φάσεις περνάει από διάφορα προσωπικά φίλτρα όσων θα το διαβάσουν, γι' αυτό απλά λέω ότι για μας ήταν η καλύτερη επιλογή, πριν από ένα χρόνο+ που συζητάγαμε, για λόγους που εύκολα μπορούν να φανταστούν όσοι καταλαβαίνουν τον δικτυακοεκδοτικό και/ή κινηματογραφικό χώρο. Και ήταν και νωρίτερα που συζητάγαμε με διάφορους άλλους. Και εξακολουθεί να είναι ακριβώς γιατί έχει περάσει ένας χρόνος από τότε.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.