Speed Racer (2008): Pretty colors teaser


Μετά από το σχετικό ορντέρβ σκηνών στο τηλεοπτικό Entertainment Tonight και φωτογραφιών στο USA Today χθες, ξεχύθηκε σήμερα στο δίκτυο μέσω του Moviefone, το trailer της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του Speed Racer απ' το hall of fame των anime, στο κινηματογραφικό όραμα των Wachowski. Που μοιάζει περισσότερο με χρωματιστό όραμα LSD παραισθήσεων, και ως τέτοιο έχει χαιρετίζεται. Τουλάχιστον, αν όχι το ίδιο το δείγμα της, τότε σίγουρα η απόφασή του πρωτοποριακού αδερφάτου, για τη μεταφορά της ιστορίας πιτσιρικά που φτιάχνει υπεραμάξι με γκατζετιές για να λάβει μέρος σε υπεραγώνα, να δημιουργήσουν το υβριδικό είδος του live action anime. Αυτό απ' τους καλοπροαίρετους βέβαια, που δεν θέλουν να το αποκαλέσουν απλά και κατευθείαν, totally gay.

Κι αν περίμενες να δεις το επόμενο βήμα των απανωτών εικαστικών οργασμών που ήταν τα Sin City (2005) και 300 (2007), μπορείς σιγά-σιγά να ετοιμάζεσαι για κάτι το αναμφίβολα μοναδικό, και κατά πώς φαίνεται, μοναδικά αδιάφορο. Eκτός κι αν είχες ανατριχίλες νοσταλγίας όταν είδες τον Speed να φοράει τη μπότα του, οπότε υποθέτω μπορείς να περιμένεις ένα κάποιο ξεροχύσιμο. Κυρίως βέβαια απ' τα κολπάκια που θα κάνει το υπεραμάξι Mach και θα σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια, κι όχι απ' το story που πιθανότατα θα σε αντιμετωπίσει σαν να τα διανύεις ακόμα.


Previously on Movies for the Masses: Walk Hard (2007): Cox Across America trailer

One Response so far.

  1. verbal said

    Και μιας και μιλάμε για χαρά των παιδιών, το πρόγραμμα Παιδί και Πόλη του Δήμου Αθηναίων, παρέα με τους κριτικούς κινηματογράφου της εφημερίδας Τα Νέα και των ενθέτων της, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που θα φέρει χαρά σε μικρούς, μεγάλους και ενδιάμεσους, στη διήμερη κινηματογραφική φιέστα με τον ασυγκράτητο τίτλο Σινεμά ο Παράδεισος των Παιδιών.

    "Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό" στον κινηματογράφο Άστρον στους Αμπελόκηπους, θα προβάλονται "από τις δώδεκα το μεσημέρι επιλογές από μεταγλωττισμένα animation μέχρι τα μεσάνυχτα με ταινίες για σκληρά παιδιά, έντεκα εκ των οποίων είναι φρέσκιες, σε avant premiere", όπως γλαφυρά αναφέρει ο Δελτίος Δανίκας Ζερβόπουλος Τύπου, παραθέτοντας μια λίστα με μερικές απ' τις πιο δυνατές ταινίες της σαιζόν. Που στην πλειονότητά τους δεν είναι μόνο για παιδιά, και σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι καθόλου. Αλλά είναι εύκολα η καλύτερη πρόταση που παίζει αυτήν την (γιορτινή) περίοδο σε σκοτεινή αίθουσα, κι είναι κι ανέξοδη. Δες το πρόγραμμα και μόνος σου, και τα λέμε το Σάββατο στις 10 το βράδυ, στην ουρά μ' αυτούς που δεν θα χωρέσουν να δουν το Juno (2007).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.