Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008): Teaser

Δες/Κρύψε το international teaser

Χωρίς τον Ημίαιμο Πρίγκηπα κυκλοφορεί από τα ξημερώματα χτες το ημίαιμο τρέιλέρ του αλλά παραμένει από τα καλύτερα στη σειρά των μεταφορών των βιβλίων του Χάρι Πότερ που φτάνει τον Νοέμβριο στον 6ο σταθμό της, έχοντας μπροστά άλλους δυο.

Το βιβλίο ήταν έτσι κι αλλιώς αφιερωμένο στο παρελθόν του Voldemort, με τις περιφερειακές ιστορίες, σαν.. αυτή του τίτλου, να αποτελούν απαραίτητα διαλείμματα στις αναπολήσεις πάνω από μια κιβωτό στοχασμών (pensieve), και η ταινία κουβαλάει ένα φορτίο παραπάνω στη προετοιμασία (σου) για την τελική αναμέτρηση, τους Κλήρους του Θανάτου που έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάνοντας την κατάληξη πιο πασίγνωστη και από αυτή της πολιορκίας της Τροίας. Έτσι, λογικά, η Warner προσπαθεί να διαφοροποιήσει όσο γίνεται τη μεταφορά, χωρίς να διακινδυνεύει να εξοργίσει τις ορδές των φαν φυσικά. Και παρόλη τη μυστικοπάθεια (μέρος της οποίας κατέρρευσε με το τίζερ και τα set visits που πήραν το ελεύθερο να εμφανιστούν σε όλα τα fan sites), είναι ήδη γνωστό ότι προστέθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία των μεταφορών, μια νέα "καίρια" σκηνή (που δεν υπάρχει στο βιβλίο), ενώ οι φήμες λένε ότι έχει αφαιρεθεί και η κηδεία του τέλους. Ο David Yates, που θα σκηνοθετεί και πάλι, ξεκίνησε και κάτι μπουρδουκλώματα για υπερισχύουσα "ρομαντική αίσθηση", την οποία ανέφεραν και.. ενδιαφερόμενα μέλη του καστ και επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο και η παρουσία του Bruno "Amélie" Delbonnel στη διεύθυνση φωτογραφίας. Παρουσία που δεν έβλαψε καθόλου, όπως βλέπεις, την υποχρεωτικά ένα τι παραπάνω σκοτεινότητα του φιλμ, η σταδιακή κορύφωση της οποίας από επεισόδιο σε επεισόδιο έχει κάνει τις γιαγιάδες να αναρωτιούνται πόσο κατάλληλος για παιδιά είναι πια ο Χάρης.

Η παραγωγή πάντως απέφυγε αισθητά να συνδεθεί τόσο με Σκοτεινούς Ιππότες όσο και με γιγαντιαίες συνάξεις για geeks (κάτι που δεν έκανε η νιοστή, και πιο φτηνιάρικη, φιλόδοξη να τη διαδεχτεί στις προτιμήσεις των teens, αυτή του Twilight (2008)), και το βίντεο κυκλοφόρησε χαρακτηριστικά μετά τη Comicon για να παίξει πριν τη τρίτη Μουμιοταινία. Τον σατανικό Tom Riddle παίζει ο Hero Fiennes-Tiffin, ανιψιός του Ralph "Lord Voldemort" Fiennes που δε συμμετέχει στο καστ αυτή τη φορά, αντίθετα με ότι μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις οι φλασιές στις εικόνες.


Previously on Movies for the Masses: W. (2008): Ντάμπγικο teaser

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Μετά την αυγουστιάτικη μετακίνησή τους από τέλη Νοέμβρη σε Ιούλιο του 2009, δεν ακούστηκαν αναμενόμενα και πολλά για το Χάρι Πότερ και τον Ημίαιμο Πρίγκιπα (πέρα από κάτι εξώφυλλα σε περιοδικά.. της Time Warner που είχαν προγραμματιστεί και έμειναν ξεκρέμαστα στα περίπτερα). Τη κενή θέση στον προγραμματισμό κάλυψε άμεσα μια φιλόδοξη μπαζοπαραγωγή της Summit, το Twilight (2008), με ακροατήριο αρκετά τσιριχτιάρικο ώστε να της επιτρέπει να δείχνει δόντια στο μεγα-franchise της Warner. Με αποτέλεσμα να "διαρρεύσει", μάλλον από κάτι ρώσικες σελίδες (που ανέφερε απολύτως κανένας από όσους κάναν πάλι ότι πέτυχαν αποκλειστικό), και χωρίς καμία αντίδραση από μέρους της (γνωστής για τις αποπληξίες της) εταιρείας, ένα ακόμα teaser για την έκτη συνέχεια. Teaser που τα έχει όλα: δράση από την (εκτός βιβλίου) μάχη στα λαγούμια και στα λιβάδια, αυθεντικό εφηβικό χιούμορ και φυσικά.. φιλί (OMG!, κτλ.), για όσους άρχισαν να διαδίδουν ότι μόνο τα μορμόνικα βαμπίρ έχουν ανακαλύψει τα σαλιαρίσματα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.