Crank 2: High Voltage (2009): Promo ηλεκτροσόκ

Δες/Κρύψε το trailer

Πρωτοχρονιάτικα, με τη Lionsgate να βλέπει το Spirit (2008) να συμπαρασέρνει τη μετοχή της στα αζήτητα, και μόνη της (και σχεδόν σίγουρη) ελπίδα για ανάκαμψη το My Bloody Valentine 3-D (2009) παρόλο που η εταιρεία είναι αποφασισμένη να βγάλει το αίμα από το logo της, εντελώς.. τυχαία δηλαδή, το AICN ανακάλυψε το promo του Crank 2: High Voltage (2009) που είχε παιχτεί στη Comicon του San Diego το καλοκαίρι.

Μετά τα βυζιά και το κωλαράκι της Amy Smart που κάναν το γύρο των διχτύων τον Απρίλη, ένα χρόνο πριν η ταινία βγει στις αίθουσες, η προώθηση κράτησε χαμηλούς τόνους, και φαίνεται να επικεντρώθηκε από τότε και στη συνέχεια στο να εξηγεί ότι ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο (στο τέλος του προηγούμενου) δε σημαίνει απαραίτητα και ότι ανοίγεις τρύπα στην άσφαλτο και μαζεύουν τα μυαλά σου από τις βιτρίνες τριγύρω. Σχετική απιθανότητα που για κάποιο απίθανο λόγο εξόργισε τους φαν μιας παραγωγής που έκανε σχετικό mainstream την οβερδετοπική βιντεογκεμική βία προσπαθειών πολύ πιο συνειδητοποιημένων και παθιασμένων (και φυσιολογικά πιο περιθωριακών), στιλ Running Scared (2006) και Shoot 'Em Up (2007). Βέβαια, παρόλο που το Crank (2006) ξεκίναγε κυριολεκτικά ζωντανεύοντας παιχνίδι (για το.. έξυπνο κοινό) και μόνο μπάρα να βλέπεις πόση ενέργεια σου μένει δεν είχε μόνιμα στην οθόνη, την επιτυχία του (από τα trailer ακόμα) τη χρωστάει στο παλιομοδίτικο γαμήσι και βρισίδι που έπεφτε. Οπότε εκεί σημαδεύει και το promo της συνέχειας και σε μια χύμα αισθητική που σίγουρα θα χαρακτηρίζει και όλο το φιλμ -- οι Mark Neveldine και Brian Taylor γύρισαν με κάμερες από ράφι, αν και τα $10 μύρια του προηγούμενου προϋπολογισμού τους διπλασιάστηκαν αυτή τη φορά, χάρη στα $40M των εισπράξεων. Κατά τα άλλα, η εισαγωγή θα επιμένει και πάλι ηλεκτρονικά, ενώ η μπάρα παύλα καρδιά θα γεμίζει ηλεκτρικά (και με τις σπίθες του πατροπαράδοτου γαμησιού φυσικά φυσικά), όπως βλέπεις. Στα συν σημείωσε αυτοπροσώπως και τη Jenna Haze και τον Chester Bennington (πέρα από το Given Up που ακούγεται στο trailer), ενώ το φημολογούμενο σκυλα-καυγά της Amy και με τη Bai Ling (πέρα από αυτόν με τη χαίτη του Corey Haim) θα πρέπει να περιμένεις πιο επίσημες σκηνές να τον επιβεβαιώσουν.


Previously on Movies for the Masses: X-Men Origins: Wolverine (2009): Oscar host teaser

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τη βδομάδα που πέρασε, η ηλεκτρική επιστροφή (από το υπερπέραν αν θες) του Chev Chelios απέκτησε επίσημο poster, επίσημη σελίδα, και επίσημο trailer που κόβει φυσικά τα καλύτερα του promo, προσθέτοντας συλλαβισμό, επί δυόμισι λεπτά, της ιδιαίτερα απαιτητικής πλοκής.

  2. cheaptalk said

    Με την ευκαιρία αντικατέστησα στο θέμα το παλιό wallpaper που έδειχνε στο πρόχειρο MySpace προφίλ από την Lakeshore.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.