Bienvenue chez les Ch'tis (2008): Zoé Félix interview


Παλιότερα την αναγνώριζαν στο δρόμο και δε θυμούνταν πως τη λένε, τώρα μόλις τη δουν σαλτάνε και τσιρίζουν τ’ όνομά της, πράγμα λογικό αφού η Zoé Félix βρέθηκε απ’ τα τηλεοπτικά στα σαλόνια τα κινηματογραφικά, δευτεραγωνιστώντας στο Bienvenue chez les Ch'tis (2008), την ταινία – κοινωνικό φαινόμενο που έσπασε ταβάνια πέρσι στη Γαλλία, ξεπερνώντας τα 20 εκατομμύρια εισιτήρια και καπαρώνοντας τον τίτλο της μεγαλύτερης κινηματογραφικής επιτυχίας όλων των εποχών στη χώρα της. Αποτέλεσμα, να έχει βαρεθεί να δέχεται τη μία πίσω από την άλλη, προτάσεις για κωμικούς ρόλους. Και παρ’ ότι χαίρεται που έλαβε μέρος σε κάτι που έγινε τόσο τεράστιο, έχει τσαντιστεί να βλέπει λογιστές να αποφασίζουν ποιες ταινίες θα γίνουν και ποιες όχι και να στριμώχνουν τους ηθοποιούς σε καλούπια. Πάντως, ενώ η ταινία της, ξαναβαφτίζεται αμερικάνικη απ’ τον Will Smith στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, η ίδια τραβάει κουπί για να φτάσει στην άλλη όχθη του ντόπιου της κινηματογράφου, προσπαθώντας κι ελπίζοντας να καταφέρει να πείσει κανέναν να την εμπιστευθεί να στήσει κάποια projects πιο προσωπικά κι ιδιαίτερα απ’ αυτά που τους ταΐζει η γαλλική παραγωγή και να δείξει κι αυτή ότι θέλει και μπορεί να γίνει ποιοτική. Το Bienvenue chez les Ch'tis (2008) βγαίνει στις αίθουσες επίσημα την Κυριακή του Πάσχα, αλλά παίζει κάποιοι να το παίζουν κι απ' την Πέμπτη.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    wOw! καλύτερη διαφήμιση για την ταινία και από 20 εκατομμύρια εισιτήρια η Zoé. Και το 16:9 καλό φαίνεται εδώ btw, είχε ενθουσιαστεί και ο Στάμος?.

    Τη ψάρωσες με το ειρωνικό για να σε περάσει για κουλτουριάρη, αλλά όταν ρωτάς δε πρέπει ήδη να έχεις βγάλει συμπέρασμα :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.