50 διπλές προσκλήσεις για τη District 9

District 9Δες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην avant première του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας District 9. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στα Ster Αχαρνών στον Άγιο Ελευθέριο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Κοντεύουν 30 χρόνια από τότε που οι πρώτοι εξωγήινοι έφτασαν στη γη: δεν έμοιαζαν εχθρικοί, δεν έφεραν μαζί τους εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα, στην πραγματικότητα ήταν εξωγήινοι-μετανάστες από τον πλανήτη τους. Και καθώς τα έθνη διαπραγματεύονταν για το πώς έπρεπε να τους χειριστούν, αποφασίστηκε να τους εγκαταστήσουν στη Νότια Αφρική, στην περιοχή District 9. Σήμερα, την ευθύνη των εξωγήινων έχει η MNU (Multi-National United), μια εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων που θα αποκομίσει τεράστια κέρδη αν καταφέρει να χρησιμοποιήσει τα πανίσχυρα όπλα τους, τα οποία όμως προϋποθέτουν εξωγήινο DNA για να μπουν σε λειτουργία. Όταν ο Βίκους βαν ντερ Μέρβε (Σάρλτο Κόπλεϊ), ένας υπάλληλος της MNU, προσβληθεί από έναν εξωγήινο ιό που αλλάζει το DNA του, γίνεται ο άνθρωπος-κλειδί για την εξερεύνηση της εξωγήινης τεχνολογίας. Και ενώ όλοι τον καταδιώκουν, δεν του μένει άλλη επιλογή: πρέπει να κρυφτεί στο District 9.



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή ιδιοποιείσαι εξωγήινη τεχνολογία και μας τη στέλνεις μαζί με το κομμένο άκρο με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo District 9". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Τρίτη το απόγευμα, κάποιες ίσως και τη Κυριακή το βράδυ.


    Credits: σε μένα τον μοναχικό που τα κάνω όλα μόνος μου.

  2. cheaptalk said

    Τα πράγματα φαίνονται σχετικά πιο χαλαρά αυτή τη φορά. Οπότε, μπορείς και απλά να δηλώσεις "Attending" στο σχετικό event στο facebook, μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, και θα είσαι (+1) στη guest list στη πρεμιέρα. Plz, μη προσκαλείς φίλους που δηλώνουν ότι θα παραστούν μόνο για το εφέ (i.e. χωρίς σκοπό να έρθουν).

  3. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις μοιράστηκαν, ελάχιστες συμμετοχές έμειναν ανικανοποίητες αυτή τη φορά αλλά έδωσα και κάτι παραπάνω και πάλι δε χωράγανε όλοι λυπάμαι, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.