30 διπλές προσκλήσεις για Social Network

The Social NetworkΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην avant première της ταινίας The Social Network. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στο Ιντεάλ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα. Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.

    Από το σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ και το σεναριογράφο Άαρον Σόρκιν, έρχεται το “The Social Network”, μια ταινία που αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς. Η ταινία είναι σε παραγωγή Σκοτ Ρούντιν, Ντέινα Μπρουνέτι, Μάικλ ΝτεΛούκα και Σεάν Σαφίν και βασισμένη στο βιβλίο “The Accidental Billionaires” του Μπεν Μέζρικ.


    Σύνδεσμοι: blurb & info
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις, ή γράφεσαι στο facebook, ανεβάζεις όλες σου τις φωτογραφίες, κάνεις like στο mftm, το προτείνεις σ' όλους τους φίλους σου, και μας στέλνεις το password σου με ετικέτα "Symmetoxh sto diagwnismo The Social Network". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, κάποιες ίσως και την Παρασκευή το πρωί.

    Προειδοποίηση: Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας. Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.

    Credits: στο γραφίστα της AudioVisual που μας έφτιαξε τα δύο δημιουργικά, για να μην μπλέκουμε με τους περιορισμούς της Sony.

  2. verbal said

    Λόγω της αυξημένης ζήτησης, καβατζώσαμε άλλες 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του The Social Network (αυτό το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στο Ιντεάλ) για τους πρώτους που θα στείλουν τη συμμετοχή τους στο moviesforthemasses@gmail.com με τίτλο "Social Network: last chance" στο subject line. Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί, όταν συμπληρωθούν τα νούμερα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.