2011 MTV Movie Awards: Η Γέννα (του κώλου απ' τα προηγούμενα)

Όπως κάθε χρόνο προχωρημένα στις αρχές του Ιούνη, και συνταρακτικότερα από κάθε άλλη φορά, το Twilight TV απένειμε τα ξημερώματα, τα Twilight Movie Awards στις Twilightότερες ταινίες του 2010. Καλύτερη Twilight ταινία αναδείχτηκε το Twilight Saga: Eclipse (2010), που συγκέντρωσε τις περισσότερες και θετικότερες γνώμες από τις Twilight φανς. Kαλύτερη Twilight ερμηνεία κέρδισε ο Robert Pattinson του Twilight Saga: Eclipse (2010), μέσα από τα χέρια του Taylor Lautner που πρωταγωνιστούσε στο Twilight Saga: Eclipse (2010). Το καλύτερο Twilight φιλί ήταν αυτό της Kristen Stewart και του Robert Pattinson στο Twilight Saga: Eclipse (2010), αν και το άλλο, της Kristen Stewart και του Taylor Lautner στο Twilight Saga: Eclipse (2010), μάζεψε τρομερή αναγνώριση. Καλύτερη Twilight μάχη κατά κοινή ομολογία ήταν αυτή στο τέλος του Twilight Saga: Eclipse (2010), ενώ φυσικά χωρίς συναγωνισμό, καλύτερη Twilight ηρωίδα της χρονιάς ήταν η Kristen Stewart του Twilight Saga: Eclipse (2010). Πέρσι τα Twilight βραβεία βράβευσαν το Twilight Saga: New Moon (2009), ενώ το 2009 πιο αξιοβράβευτο Twilight ήταν το Twilight (2008).

Φέτος δεν ανοίγει καμιά Twilight ταινία το καλοκαίρι, και έτσι το σχετικό βραβείο, του πιο αναμενόμενου καλοκαιρινού Twilight μπλοκμπάστερ, δεν απονεμήθηκε. Με κομμένη την ανάσα αναμένουμε όλοι βέβαια, τις πιο Twilight στιγμές του 2011, στο Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011), και η παραγωγή μας έδωσε στη διάρκεια της τελετής, μια γεύση των βραβείων με τα οποία θα βραβευτεί στα Twilight Movie Awards 2012. Μετά βέβαια την κατέβασε από το site του Twilight TV, και έδωσε την αποκλειστικότητα σε άλλο Twilight site στο δίχτυο, στο Twilight Movie Database. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ότι και να διαλέγεις για την Twilight ενημέρωσή σου, αν ψάχνεις τη καλύτερη Twilight σκηνή Twilight γάμου μέσα σε Twilight βουνά και θάλασσες, δε χρειάζεται να μη σημειώσεις τίποτα άλλο στις λευκές σελίδες του ημερολογίου σου, εκτός από την 18 Νοεμβρίου, που ανοίγει το Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1.



Previously on Movies for the Masses: Κάνες 2011: Τα βραβεία

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τα Twilight Movie Awards δίνουν το κακό τους βραβείο κάθε χρόνο στον κακό Tom Felton, ενός κακού προφανώς franchise. Παραλαμβάνοντας φέτος το χρυσό Twitlight ποπκόρν, ο Felton δήλωσε ότι θα το βάλει να κάνει παρέα με το περσινό, στη τουαλέτα του ισογείου στο σπίτι του.

  2. cheaptalk said

    Τέτοιες μεγαλειώδεις τελετές εμπνέουν τον καθένα βέβαια, έτσι το Team Edward και το Team Jake κάνανε το παραδοσιακό kiss and make up στη διάρκεια των απονομών, και η κίνηση φαίνεται να συγκλονίζει τα διαδίχτυα τις τελευταίες ώρες, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή της βραδιάς.

  3. cheaptalk said

    Θεωρητικά, τα "κινηματογραφικά" βραβεία του MTV τα απονέμει το κοινό, και αυτή η πρακτική ξεκίνησε εντελώς, μα εντελώς, συμπτωματικά πριν 2 χρόνια, όταν το Twilight έκανε απόβαση στις απονομές. Βέβαια, τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών δεν ανακοινώνονται (οι αριθμοί ψήφων δηλαδή), όσο είναι ανοιχτή η ψηφοφορία μπορείς να ψηφίζεις όσες φορές θες, ενώ ξεκάθαρο δεν είναι καν αν μόνο αυτή η "ψηφοφορία" κρίνει τα αποτελέσματα (ή αν έχει.. συμβουλευτικό ρόλο στις αποφάσεις των υπεύθυνων του καναλιού). Πράγματα που βέβαια τα ανέφεραν και οι Μάζες τις προηγούμενες χρονιές, και έκαναν τραβεστί τη διαδικασία από πρόπερσι που ξεκίνησε (μέχρι και η.. Wikipedia το λέει).

    Επιπλέον, όπως έχουμε χιλιοξαναματαγράψει και μπορεί να καταλάβει και ο τελευταίος που θα διαβάσει κάποιο σχετικό "ρεπορτάζ" του MTV, το κανάλι είναι Twilight whore. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε Twilight δημοσίευμα στο mtv.com κλείνει με δέκα παραγράφους που αναφέρουν ότι είναι η καλύτερη πηγή για Twilight νέα, κάνοντας και.. ιστορική αναδρομή στο πόσα Twilight νέα έχει βγάλει. Και χωρίς πλάκα.

    Δε ξέρω ποιος μπορεί να πιστεύει λοιπόν ότι η "ψηφοφορία" χρησιμεύει σε οτιδήποτε εκτός από το να ξημεριοβραδιάζονται, και πολύ κυριολεκτικά, χιλιάδες βλαμμένες κάνοντας κλικ σε ένα κουμπάκι σε μια σελίδα. Ούτε ξέρω ποιος μπορεί να πιστεύει πως αυτό είναι το κοινό του καναλιού, και όχι το κοινό που θέλει να έχει το κανάλι. Ούτε μπορώ να καταλάβω κατά συνέπεια ποιος μπορεί να αντιμετωπίζει πια στα σοβαρά αυτά τα "βραβεία", και μάλιστα σα "κινηματογραφικά".

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.