Grown Ups (2010): Μεγάλο trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Ο Adam Sandler συνεχίζει φέτος το καλοκαίρι την επανασυνεργασία του με τον Dennis Dugan, μετά το περσινό διάλειμμα για τους Funny People (2009) του Judd Apatow, και από τη Παρασκευή, στις αμερικάνικες αίθουσες και στο Trailer Park του MySpace, παίζει ο προάγγελος των Grown Ups (2010), βγάζοντας τη παραγωγή από τη χειμερία νάρκη στην οποία είχε πέσει από το Νοέμβρη που κυκλοφόρησε το teaser με τα πρώτα αστεία για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η συνεργασία του Sandler με τον Doogan, σε I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007) και You Don't Mess with the Zohan (2008), είχε σηματοδοτήσει και την επιστροφή στα 90s του αγαπημένου μεγάλου χαζοπιτσιρίκου της Αμερικής, άμα θυμάσαι. Και αυτή η επιστροφή ολοκληρώνεται.. θριαμβευτικά τώρα, όπως βλέπεις, με όλους τους κολλητούς από το SNL δυο δεκαετίες πριν, κολλητοί που συνεχίζονται ακόμα και πίσω από τη κάμερα, στο σενάριο που συνυπογράφει ο Fred Wolf. Odd man out είναι βέβαια ο Kevin James που προφανώς πήρε τη θέση του Chris Farley, αφού ο τελευταίος μπορεί να είναι μακαρίτης από το '97 αλλά ο Sandler φαίνεται να είχε στο μυαλό του την ιστορία από ακόμα νωρίτερα. Η ιστορία δε μοιάζει βέβαια και πολύ ιδιαίτερη, υλικό για σκετσάκι παρωδίας του Big Chill (1983) το πολύ, και η προώθηση δεν ενδιαφέρεται να διασκεδάσει καμιά ανησυχία σου προσθέτοντας καμιά.. δραματική ένταση ανάμεσα στους χαρακτήρες στις καινούριες σκηνές του trailer. Από τα λίγα που ενδιαφέρεται να προσθέσει το trailer, τη Salma Hayek στο βιβλίο με τις φωτογραφίες (σε περίπτωση που νόμιζες ότι μόνο η Maria Bello έχει βυζιά στη ταινία) και το ομαδικό κατούρημα στη πισίνα, καταλαβαίνεις ότι η Sony/Columbia είναι σίγουρη πως έχει χτυπήσει φλέβα μεϊνστριμιάς και απλά περιμένει τον Ιούνιο για να αντλήσει δολάρια, γεγονός που επιβεβαιώνουν τόσο οι θετικές δοκιμαστικές προβολές το φθινόπωρο όσο και το ότι δε (φαίνεται να) συνεχίστηκαν. Η εμπιστοσύνη του στούντιο στη παραγωγή είχε φανεί από ακόμα νωρίτερα, από τον Ιούλιο του 2009, όταν και τη μετακίνησε στη μπλοκμπαστερική περίοδο αντί για τον Μάρτιο του αρχικού σχεδιασμού, κάνα μήνα πριν ολοκληρωθούν καν τα γυρίσματα.


Previously on Movies for the Masses: Get him to the Greek (2010): Red band trailer

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Επιβεβαιώνοντας τη σιγουριά που έδειχνε η Sony εδώ και μήνες, οι Grown Ups (2010) άνοιξαν με καμιά 40αριά εκατομμύρια το σαββατοκύριακο στην Αμερική, παρά τις αβυσσαλέες κριτικές. Η φόρμουλα Adam Sandler/Dennis Dugan προφανώς είχε κοινό και έπαιξε για το κοινό της, πράγμα που δε μπορείς ακριβώς να πεις γι' αυτή του Knight and Day (2010) παρόλο που η Fox του είχε παρόμοια εμπιστοσύνη, βασισμένη φυσικά στα δοκιμαστικά ακροατήριά της. Από τη προώθηση σίγουρα δεν έβγαλε κανένας νόημα, το στούντιο άνοιξε το φιλμ από τη Τετάρτη για να μαζέψει word of mouth υποτίθεται, τα λιγότερα από $30 μύρια του πενθημέρου δεν είναι και καταστροφή αλλά από την άλλη αφήνουν και αρκετά περιθώρια να πεις ότι σε 3ήμερο μπορεί και να ήταν και περισσότερα. Τα περισσότερα πάντως του 3ημέρου τα έκοψε φυσικά το Toy Story (2010) που πέρασε τα $220M σε 10 μέρες, με ρυθμούς σχετικά κοντά σε αυτούς του Σεντουκιού του Νεκρού (2006), πράγμα που αφήνει περιθώρια και για $400Μ τελικών εισπράξεων στο φιλμ, ανάλογα με το πως θα κινηθεί από την ερχόμενη βδομάδα και ο Last Airbender (2010) που το ανταγωνίζεται σε παιδικότητα και.. S3Dότητα αλλά όχι βέβαια σε ποιότητα.

    Στα ανεξάρτητα, ο Cyrus (2010) πέρασε το μισό εκατομμύριο δολάρια συνεχίζοντας να παίζει σε ελάχιστες αίθουσες, ενώ ο Κυνόδοντας (2010) άνοιξε με $7μισι χιλιάδες σε δύο (2) αίθουσες, παρότι από τα πιο κριτικά αναγνωρισμένα φιλμ του χώρου φέτος στην Αμερική, όπως άλλωστε ήταν και στις Κάνες, και στο Τορόντο, και στην Αγγλία όπου έπαιξε την Άνοιξη.

  2. cheaptalk said

    Τον Κυνόδοντα τον γράφω παραπάνω φιλμ του 2010 από.. φόρα, αλλά βγήκε φυσικά πέρσι.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.