Black Snake Moan (2007): Sundance sex trailer


Από το σκηνοθέτη του Hustle & Flow (2005) όπως λέει η αφίσα, και σεναριογράφο όπως συμπληρώνω εγώ, έρχεται ακόμα μια ιστορία με μαύρους νταβαντζήδες και ξανθιές πουτάνες, που φιλοδοξεί προφανέστατα να.. σπάσει τα στερεότυπα.

Σ' αυτό βοηθάει και η προώθηση της Paramount που μάτια έχεις και τη βλέπεις και με ιδιαίτερη ευφορία αναπαράγουμε αφού δεν έχουμε τίποτα εναντίον των στερεοτύπων που συμπερι-λαμβάνουν ξανθιές νυμφομανείς σκύλες δεμένες με αλυσίδες για μαμούθ. Το κάπως ανορθόδοξο στο σπρώξιμο έχει να κάνει με τη διανομή του τρέιλερ σε κάποιες αίθουσες από το φθινόπωρο και το ανεβοκατέβασμα από τότε στο δίκτυο, ακόμα και στην επίσημη σελίδα όπου έτρεχε.. ύπουλα και διαγωνισμός "φτιάξε το δικό σου" (με αποτέλεσμα να μη ξέρεις ποιο είναι ποιο στα γιουτιούμπια). Η (ξαναματ)ανεβασμένη στο site πριν δυοτρεις μέρες εκδοχή, μάλλον είναι και η τελική "ερμηνεύοντας" την ταινία σα σεξο-κωμωδία (και κατά συνέπεια την αφίσα να έχει χιουμοριστική στιλιστική διάθεση). Βέβαια ο (δημιουργός) Craig Brewer έχει ήδη παραδώσει διαπιστευτήρια πιο σοβαρής ενασχόλησης με κοινούς χαρακτήρες, όπως δεν υπονοώ στην εισαγωγή. Και όπως έχει γραφτεί παντού πια η Christina Ricci του 'στελνε γυμνές φωτογραφίες της για να της δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο όταν διάβασε το σενάριο.

Ο Μαυροφιδίσιος Αναστεναγμός, με τίτλο δανεισμένο από μπλουζ ογδόντα χρόνων του "Blind" Lemon Jefferson και θέμα μια άσπρη λυσσάρα που αναγκάζεται να την αλυσοδέσει μέχρι και μαύρος παπούς του παλιού αμερικάνικου νότου, θα κάνει πρεμιέρα, εκτός διαγωνιστικού, στο Sundance που ανοίγει τη Πέμπτη. Και συμπεριλαμβάνει, εντός διαγωνιστικού, ιστορίες βιασμών κοριτσιών από ενήλικες και ενηλίκων από άλογα, όπως ξέρεις ήδη και αναφέρουν εκτενέστερα άρθρα αφιερωματικά στο φεστιβάλ αυτές τις μέρες. Η σημαντικότερη ανεξάρτητη διοργάνωση έχει φέτος για προβολή πρεμιέρας το Chicago 10 (2007) θεματολογίας (αν κατάλαβα καλά γιατί οι πληροφορίες είναι ελάχιστες) σχετικής, έστω και με.. προσθαφαιρέσεις, με τους "Εφτά του Σικάγο".


Previously on Movies for the Masses: Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007): Trailer

7 Responses so far.

  1. Anonymous said

    adinatise h cristina kai giauto lissaxe na parei to rolo...gia na to deixei

  2. verbal said

    πες το ψέμματα... είναι σχεδόν εντυπωσιακή

  3. cheaptalk said

    Ένα κάρο φανατικούς φαν δε τους μάζεψε η Χριστίνα επειδή.. χρειάζονταν δίαιτα. Για παραδειγματισμό verbal από δω και μπρος θα βλέπεις στο fashion tv μόνο επιδείξεις του Gaultier.

  4. BunnyDee said

    Ma kala... kaneis de sxoliase to gegonos oti prokeitai gia ti 2i tainia tou SLJ me fidia ston titlo? Kai kaneis de sxoliase to gegonos oti i Ricci einai toso tromaxtika cute gia prwti isws fora?

    Bah...

  5. cheaptalk said

    Ε τα φίδια των αεροπλανικών χωρών είναι αυτή την εποχή σε χειμερία νάρκη από την υπερ-υπερέκθεση στο δίκτυο. Και για τη Ricci είπαμε παραπάνω ότι το πόσο κιουτ ήταν ή είναι, είναι στη κρίση του καθένα :p

    Πάντως τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω ότι το τρέιλερ του Αναστεναγμού πρέπει να είχε σκάσει μύτη με το Snakes on a Plane (2006), τον Αύγουστο.

  6. cheaptalk said

    Οι αναστεναγμοί κάναν εντύπωση γενικά στο Sundance και γίναν είδηση παντού. Σε συνέντευξη στους LA Times (θέλει registration) η Ricci δηλώνει ότι για να πετύχει την κορμάρα που σας εντυπωσίασε έτρωγε.. γλυκά και άλλα ανθυγιεινά.

    Ricci, who spends a big chunk of the first part of the film in her underpants, said she achieved her hollow-eyed town-slut look by eating nothing but sugar and other foods with no nutritional value. "I wanted to look like somebody who doesn't take care of herself," said Ricci, who has talked in the past about her teenage bout with anorexia. "I think I looked pretty damn unhealthy. Actually, I don't like eating healthy, so I was pretty OK with it. It was my dream diet, actually."

  7. Anonymous said

    So..... where is toilet? Hehe))) Joke, relax ;)
    Thank you

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.