Shrek the Third (2007): Πράσινο μεγάλο trailer

Δες/Κρύψε το Trailer #2

Βγήκε πριν λίγο στο Empire Movies, και μάλλον απλά το 'στειλε η Paramount παντού και το ανεβάζουν όλοι, το trailer του τρίτου Shrek. Και με τη πρώτη ματιά φαίνεται σαφώς πιο ολοκληρωμένο από το teaser αποκαλύπτοντας και τη βασική πλοκή της ταινίας με περισσότερες σκηνές.

Update: Τελικά το βίντεο κατέβηκε φυσικά από τη σελίδα. Ίσως να σχεδιάζονταν να βγει στις διαφημίσεις του Super Bowl που φέτος οι περισσότερες εταιρείες θεώρησαν απαγορευτικά ακριβές. Το σίγουρο είναι ότι έκανε πρεμιέρα μερικές μέρες αργότερα στις διακοπές του American Idol. Και βγήκε και στο δίκτυο στο Moviefone. Μέσα σε αδιαφορία ακόμα και για το αν τον Shrek τον τρώει ο κώλος του ή αν η Fiona είναι όντως έγκυος.

Αντίθετα μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η αναφορά των New York Times, μερικές μέρες αργότερα από αντίστοιχο δημοσίευμα των Los Angeles Times, για τις ολοένα και πιο δύσκολες σχέσεις της Dreamworks με τη Paramount και του Steven Spielberg με τον Brad Grey. Το αφεντικό της Paramount φαίνεται να χώνει όλο και περισσότερα credits για την εταιρεία στις παραγωγές της (εξαγορασμένης) Dreamworks. Και ο Spielberg, που συμφώνησε να μείνει και εξακολουθεί να νοιάζεται προφανώς, δεν έχει συνηθίσει να έχει κανέναν πάνω από το κεφάλι του. Έτσι είχε προειδοποιήσει να μη βγει κάποιος να κάνει παρουσίαση (και το κομμάτι του) πριν τις επίσημες πρεμιέρες των Dreamgirls (2006), ταινία-παιδί του (συνεταίρου του στη Dreamworks) David Geffen. Φυσικά τον γράψαν, και η ταινία έμεινε και έξω από τις βασικές κατηγορίες στα Όσκαρ σαν αποτέλεσμα, ίσως, και κακού marketing. Και με τις ζέστες να ψιλοπλησιάζουν με δυο υπερ-υπερπαραγωγές (τον τρίτο Shrek και τους πρώτους Transformers) της εταιρείας που έστησε να έχουν πάρει σειρά για εισπράξεις, ο άνθρωπος που όρισε το καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ ψήνεται ήδη, στα κάρβουνα.


Previously on Movies for the Masses: Knocked Up (2007): Baby trailer

5 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    δεν είναι τόσο αστείο...

  2. cheaptalk said

    Μετά την επίσημη αποκάλυψη του τρέιλερ πέρασα μια καλύτερης ποιότητας εκδοχή του και ενημέρωσα το θέμα.

    Ενώ σε άλλα σχετικά νέα, η Dreamworks έλυσε οριστικά τη συνεργασία της με την Aardman, επιβεβαιώνοντας τις φήμες. Το Flushed Away (2006) δε τα πήγε καθόλου καλά στα ταμεία ενώ, παρά τη κριτική αποδοχή, ούτε το Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005) θεωρήθηκε επιτυχία.

  3. cheaptalk said

    Πέρασα στο θέμα το επίσημο πόστερ της ταινίας που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Cinematical, με όλη τη.. βασιλική οικογένεια φάτσα κάρτα. Μετά από ένα άσχετο αρχικό, και το πειραχτήρικο με την εστεμμένη κεφάλα του Shrek (που υπάρχει φυσικά στο τίζερ).

    Ενώ χτες ανέβηκε, με διάφορα καλούδια, και η επίσημη σελίδα στο shrekthethird.com.

  4. cheaptalk said

    Βγήκε χτες βράδυ στο Moviefone και δεύτερο μεγάλο τρέιλερ του Σρεκ του Τρίτου, για να θυμίσει προφανώς ότι ανοίγει σε δυο βδομάδες σε όλη την Αμερική που πήγε να δει τον Πίτερ Πάρκερ τον Τρίτο. Ανοίγει αλλού δηλαδή γιατί στην Ελλάδα καλό προσχολικό Σεπτέμβρη. Και σωστά υποθέτω αφού το franchise φαίνεται να περιορίζεται αναγκαστικά λόγω μπλοκμπαστερικού ανταγωνισμού στο μεγάλο οικογενειακό και όχι και τόσο έξυπνο κοινό, με μεγάλο αντίστοιχο όπλο την 80λεπτη διάρκεια της τρίτης ταινίας. Σε αυτή τη κατεύθυνση και το συγκεκριμένο τρέιλερ απλοποιεί την υπόθεση συμπεριλαμβάνοντας όσους πανελάχιστους δεν είδαν τις προηγούμενες δύο ή όσους δε χαμπαριάζουν γενικά. Και απλοποιεί και το μήνυμά του συμπεριλαμβάνοντας ότι κωλοξυσίματα, πυροκλανιές, γλυκοχεσίματα και ποταμορεψίματα διαθέτει το οπλοστάσιό του.

  5. cheaptalk said

    Πάνω από $122 εκατομμύρια μάζεψε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο βασιλικός Σρεκ το σαββατοκύριακο στα αμερικάνικα ταμεία. Τα ρεκόρ που υποχρεώνεται να εφεύρει κάθε στούντιο, έστω κι αν πρόκειται για τα περισσότερα άτομα που γεννήθηκαν 29 Φεβρουαρίου και είδαν τη ταινία σε προβολές μετά τα μεσάνυχτα, λένε για μεγαλύτερο άνοιγμα animated ταινίας και της Paramount. Και μέχρι πέρσι δηλαδή το άνοιγμα θα το 'λεγες τερατώδες και παραμένει εντυπωσιακό. Τα "πόδια" του φιλμ (βλ. τη δυνατότητα να συνεχίζει να κόβει σε βάθος χρόνου), στα οποία ποντάρει ο Jeffrey Katzenberg να του φέρουν τα σημαντικότερα χρηματορεκόρ, θα φανούν από τη Πέμπτη και μετά, απέναντι σε κάτι (ασυγκράτητους και αυτή τη φορά κατά τα φαινόμενα) Πειρατές.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.