Hairspray (2007): ShoWest trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Μετά τη σκήνευση των (καραμέτριων) τραγουδιών από τα Dreamgirls (2006) στα φετινά Όσκαρ, ο John Travolta που παρουσίαζε τη σχετική κατηγορία, σχολίασε ότι λατρεύει τις γεματούλες που στέκονται μπροστά σε μια κάμερα και τραγουδάνε με τη καρδιά τους, αλλά δε θέλει να μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του.

Κάποιοι δε πιάσανε το αστείο, κάποιοι πιο ενημερωμένοι είπαν ότι βγήκε επιτέλους από τη ντουλάπα. Κάποιοι ήδη περίμεναν, αφού η Queen Latifah συμπαρουσίαζε και το You Can't Stop the Beat έπαιζε στο φόντο, ότι θα έλεγε και τίποτα για να προωθήσει το προαλειφόμενο για τις επόμενες βραβεύσεις μιούζικαλ στο οποίο (το μάντεψες) παίζει μια γεματούλα (προς το γεματάρα) που ξελαρυγγιάζεται. Προαλειφόμενο από τα ονόματα των Craig Zadan and Neil Meron, υπογραφές στη παραγωγή του Chicago (2002) και διαλεχτούς της New Line να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη μια μουσική παράσταση που σκούπιζε τα Tonys την ίδια περίοδο που αυτοί κράταγαν ομπρέλα για τη βροχή από χρυσά αγαλματάκια. Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο καρακάλτ Hairspray (1988) του John Waters, με μια χαρωπά στρουμπουλή πιτσιρίκα να ονειρεύεται και να καταφέρνει να γίνει χορεύτρια σε τιβί σόου, και τη Divine (στον τελευταίο της ρόλο, λίγο πριν πεθάνει) να παίζει τη χαρωπά στρουμπουλή μάνα της.

Το προαλειφόμενο δε φαίνεται να απασχολεί και πολύ τη "παλιότερη και πιο πετυχημένη" ανεξάρτητη εταιρεία, βέβαια. Το χριστουγεννιάτικο τίζερ --και χειρότερο ever σαν επιστροφή σε εποχές ανακοίνωσης ονομάτων-- είχε αποκαλύψει επίσημα ότι η New Line σκοπεύει να βγάλει τη Λακ κατακαλόκαιρο. Ο αντι-προγραμματισμός σε μπλοκμπαστεριές και κωμωδίες του Adam Sandler έχει ήδη καταενθουσιάσει τους αιθουσάρχες, διανομείς και λοιπούς βιομηχάνθρωπους στη φετινή ShoWest. Και βλέποντας το footage που τους δείξανε, ανάμεσα σε ολόκληρη παράσταση, δε τους δίνεις και πολύ άδικο.

Το montage βγήκε στο Yahoo! Movies. Η ταινία έχει δικό της, εξαιρετικό, Hairspray Blog.


Previously on Movies for the Masses: Halloween (2007): Zombie teaser

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Κυκλοφόρησε στο Moviefone και το θεατρικό τρέιλερ με την ιστορία, αστεία και τη Michelle Pfeiffer να μη παίζεται σε μια ακόμη φετινή παραγωγή. Περιέχεται εντός και μεγάλο μέρος του μοντάζ για τη ShoWest αλλά με λιγότερο έξαλλο ρυθμό. Με την ευκαιρία έπεσε και ένα φρεσκάρισμα στην επίσημη σελίδα, πάντως.

  2. cheaptalk said

    Με περίπου $28 μύρια εισπράξεις το σαββατοκύριακο στις Πολιτείες, ο αντι-προγραμματισμός της New Line κρίνεται επιτυχημένος, πολύ πέρα και από τις προβλέψεις, με το μεγαλύτερο άνοιγμα μιούζικαλ και έξτρα μπόνους τη κατασυμπάθεια που ρίξαν οι κριτικοί στη Λακ (2007) της. Η τρίτη θέση του μποξόφη, πίσω από το καταφτυσμένο I Now Pronounce You Chuck And Larry (2007) και το σε ελεύθερη πτώση Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα (2007) είναι ψιλοπλασματική, αφού η γενική αίσθηση είναι ότι το αυθεντικά χαρούμενο φιλμ μπορεί να ψεκάζει δολάρια για καιρό ακόμα και να ξεπεράσει τα $100καικάτι εκατομμύρια που προϋπολογίζονται (ως πάτος για εμπορική του ταινία, προς το παρόν) για το κρυφοστρέιτ πόνημα του Adam Sandler.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.