Η Lindsay Lohan γδύνεται του σκοτωμού


Στη μεγαλύτερη κινηματογραφική εβδομάδα που πέρασε ποτέ --από τη μια οι Κάνες να γιορτάζουν εξήντα χρόνια με ένα από τα πιο δυνατά line-up υποψήφιων για τον Φοίνικα και μια ατελείωτη ουρά από δημιουργούς και αστέρους να παρελάζουν, και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα τρία τεραστιότερα threequels ever να παίρνουν όλα μαζί σειρά στα ταμεία για το τετραήμερο με όλους τους υπόλοιπους να χοροπηδάνε μπας και φτάσουν κανά δολάριο--, για να κλέψεις λίγα δευτερόλεπτα προσοχής το λιγότερο που έπρεπε να κάνεις ήταν να βάλεις τη Lindsay Lohan να χορεύει στριπτιτζούδικα. Με υπόκρουση κάποιον που θέλει να χορέψει στον τάφο της.

Πριν κανά χρόνο τέτοια εποχή, έγραφα ότι ο ατζέντης της αγαπημένης σχολιαρόπαιδων πορνόγερων και Μασών είχε αρχίσει να κάνει καλή δουλειά, και η πελάτισσά του είχε αρχίσει αντίστοιχα να ανταγωνίζεται την Paris Hilton στα τρία μύρια καθημερινά δημοσιεύματα. Τώρα τέτοια εποχή, έχουμε βαρεθεί εδώ και μήνες να τη βλέπουμε μπροστά μας, ειδικά σα ξανθιά που είναι τόσο ξεπερασμένη όσο και η ανορεξία. Η πιο σέξι στον κόσμο του γνωστού για την καθυστέρησή του MAXIM (που είχε βγάλει την Angelina γυναίκα της χρονιάς το Δεκέμβρη όπως ξαναματάπαμε) και Ανώνυμη Αλκοολική, θα γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της τον Ιούλη με σπόνσορα μια βότκα. Για να σηματοδοτήσει ένα χρόνο από τα περσινά, στον οποίο πληρώθηκε εκατομμύρια δολάρια για να ξενυχτάει σε club, να παίρνει αχόρταγα όποιον έβρισκε μπροστά της και μετά να του χτυπάει λιώμα τη πόρτα την ώρα που έχει.. άλλες επισκέψεις, να διώχνεται από γυρίσματα στα οποία δε πάταγε ποτέ, και φυσικά να γίνεται πρωτοσέλιδο η κάθε της κίνηση αληθινή ή μη.

Αυτή τη βδομάδα, εκτός από τα συνηθισμένα της, η Lindsay γδύνεται για την Jill Stewart και κάνει τη στριπτιτζού για το I Know Who Killed Me (2007) σε βίντεο που βγήκαν στην επίσημη σελίδα της ταινίας προχτές και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο Yahoo! Movies σήμερα.



3 Responses so far.

  1. Tainted Love said

    Που να δεις τι γίνεται σήμερα. Τρακαρε μεθισμένη την mercedes της και έφυγε τρέχοντας από το σημείο του ατυχήματος. Σαν να μην έφτανα όλα αυτά οι μπάτσοι βρήκαν και κοκαΐνη στο αμάξι της. http://www.dlisted.com/node/10466

  2. cheaptalk said

    Μια που το πιάσαμε, και για να πάρουν μια γεύση πόσο της πουτάνας γίνεται καθημερινά όσοι τυχεράκηδες δεν ασχολούνται, η βότκα αποσύρ8ηκε από το σπονσονάρισμα μετά τα προχτεσινά. Ενώ το πρώτο που 'βγαλε μεγάλο.. ενημερωμένο ρεπορτάζ, το Splash News, αναφέρει ότι η Lindsay είχε πλακωθεί με την γκόμενά της (που προς το παρόν καταμετριέται επίσημα ως μοναδική, σε αντίθεση με τους γκόμενους) πριν στουκάρει.

  3. cheaptalk said

    Σύμφωνα με τους σημερινούς New York Times, η χτεσινή ήδη πολυθρύλητη (με το TMZ.com να της έχει αφιερώσει καμιά τριανταριά post) δεύτερη σύλληψη της κοκκινομάλλας πιτσιρίκας που μεγαλώνει πιο γρήγορα και από τα βυζιά της, έφερε καταστροφή στην TriStar που ανοίγει το I Know Who Killed Me (2007) αυτή τη βδομάδα κατά Αμερική μεριά. Και ακόμα μεγαλύτερη στην ανεξάρτητη παραγωγή του Poor Things που ακόμα γυρίζεται.

    Η άλλη άποψη λέει ότι η TriStar δε θα μπορούσε να ζητήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα, οι φήμες για ακύρωση των Κατακαημένων συνεχίζονται εδώ και καιρό παρά τις διαψεύσεις, και οι σιγουριές ότι δε πρόκειται να ξαναβρεί δουλειά η LiLo είχαν ακουστεί, ίδιες, και τη προηγούμενη φορά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.