Ολόκληρη η Halle Berry προωθεί το Perfect Stranger



Τη πιο δοκιμασμένα αποτελεσματική συνταγή, ακολουθεί και η Halle Berry με τη ζαρτιερο-φωτογράφισή της στο Esquire για να προωθήσει το Perfect Stranger (2007) που από σήμερα αρχίζει να σκάει μύτη στις αίθουσες όλου του πλανήτη (και στην Ελλάδα από την άλλη βδομάδα).

To θρίλερ που τη θέλει undercover δημοσιογράφο να.. πλησιάζει έναν επιχειρηματία για να αποδείξει ότι σκότωσε τη φίλη της, έχει ψιλοθαφτεί από τους κριτικούς και μάλλον δε θα το σώσει ούτε το περουκίνι του Bruce Willis (που τουλάχιστο δε χρειάζεται τόση προσπάθεια να κάνεις ότι δε το βλέπεις όση για τις κατά καιρούς τρίχες του Nicolas Cage), ούτε οι φήμες για καυτές λεσβιακές (και όχι μόνο) σκηνές. Αλλά η κάτοχος συγκεκριμένου χρυσού αγαλματιδίου που πιθανότατα καθαρίζει καθημερινά με τη γλώσσα όπως και το πρόσφατο αστέρι της στο Walk of Fame, μάλλον έχει επενδύσει πολλά στο φιλμ για να κόψει λίγο τη κατηφορική κλίση στη καριέρα της. Κρίνοντας από τα ολοένα και πιο αβυσσαλέα ντεκολτέ και τις ολοένα και πιο προχωρημένες προσωπικές αποκαλύψεις της, βδομάδα με βδομάδα.



2 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Χμ, δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί το σχόλιο μου απλά ήθελα να πώ ότι μου αρέσει το blog σου...:)

  2. cheaptalk said

    Παρά τις αξιέπαινες προσπάθειες --που δε φτάσανε στο επίπεδο βυζάκια έξω του Swordfish (2001) δυστυχώς-- η Χάλι δε κατάφερε να δελεάσει και πολλούς θεατές και Η Αποπλάνηση Ενός Ξένου έμεινε στα $εντεκάμισι εκατομμύρια στα αμερικάνικα ταμεία, ελπίζοντας για καλύτερα στον υπόλοιπο κόσμο. Ακριβώς τα διπλά --παρόλο που τα προγνωστικά μίλαγαν για.. στήθος με στήθος αναμέτρηση-- έκοψε η "αναφορά" στο Σιωπηλό Μάρτυρα (1954) με τίτλο Disturbia (2007) και πρωταγωνιστή τον Shia LaBeouf. Ο εικοσάρης, που ακόμη και το Reuters έχρισε προστατευόμενο του Spielberg μετά την ανακοίνωση του τελευταίου ότι θα τον έχει πρωταγωνιστή στον 4o Indiana Jones, θα πατήσει τα ταμεία και τον Ιούλη σα πρώτο (ανθρώπινο) όνομα στους Transformers (2007).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.