Shoot 'Em Up (2007): Redband trailer


Στον απόηχο της Comicon, μια από τις ιστορίες επιτυχίας της ανέβασε στην επίσημη σελίδα της ένα από αυτά τα βίντεο με την κόκκινη κορδέλα που κοντεύει να γίνει αντίστοιχη του μεγάλου προειδοποιητικού UNRATED στα ντιβιντιά (βλ. για το μόνο που προειδοποιείσαι με σιγουριά είναι ότι προσπαθούν να σου τραβήξουν τη προσοχή). Κάπως έτσι και η φιλόδοξη προσπάθεια του κάποιου Michael Davis, με ένα σενάριο που ξεκινάει στη μέση πιστολιδιού και δε προλαβαίνει να ασχοληθεί με τιποτάλλο, στόχο να γίνει το φιλμ των ονειρώξεων του John Woo, και πρωταγωνιστές τα πιο cool άτομα στον κινηματογραφικό πλανήτη (τώρα που ο Christopher Walken έχει γίνει μαϊντανός), έχει περάσει ακόμα και από παρουσιάσεις προγράμματος ελληνικής διανομής.. από πέρσι, ατελείωτα screenings και recuts, και επαναληπτικά γυρίσματα μέχρι και πριν 3-4 μήνες, για να καταφέρει να προκαλέσει ενδιαφέρον.

Οι αντιδράσεις από το San Diego όπου το φιλμ προβλήθηκε φυσικά ολόκληρο (και πιθανά σε μια μορφή κοντά σε αυτή που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες) ήταν από θετικές μέχρι διθυραμβικές, πράγμα σπάνιο μετά από τόσα κύματα αλλά αναμενόμενο από την άποψη ότι τελευταία λείπουν ταινίες τύπου Crank (2006) και Smokin' Aces (2007) και περισσεύουν ατάκες τύπου "Yipee-ki-yay, παλιοχάκερς". Oπότε αν (σε ρητορική υπόθεση) φτιάχτηκες από τον Clive Owen να κάνει τον Max Payne on steroids, τον Paul Giamatti να ξερνοβολλάει κραδαίνοντας μπιστόλες μανιακά ατάκες στιλ "guns don't kill people.. but they sure help", και τη Monica Bellucci να κάνει την Dairy Queen που.. εξυπηρετεί άτομα με μητρικά και θηλαστικά φετίχ, ετοιμάσου για το action movie της χρονιάς.


Previously on Movies for the Masses: The Golden Compass (2007): 5λεπτο preview

6 Responses so far.

  1. verbal said

    Κατέκλυσε σήμερα το δίκτυο ένα γαααμάτο clip απ' το Shoot 'em Up (2007), που εκτός απ' το να δείχνει ότι ο Clive Owen ξέρει να χρησιμοποιεί και τις δύο κάννες του, ανεβάζει τις πιθανότητες της ταινίας να σταθεί δυνατή στην επερχόμενη σύγκρουσή της στις 4 Οκτώβρη με το The Bourne Ultimatum (2007), που UIP αποφάσισε να του βάλει απέναντι, αποσύροντας το counter-programming του Hot Fuzz (2007).

  2. Anonymous said

    τελικά για πότε κατέληξε το hot fuzz?

  3. Anonymous said

    ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η VILLAGE ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ SHOOT'EM'UP ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΟΘ BOURNE...

  4. verbal said

    Το Hot Fuzz πήγε στη θέση του Bourne (11/10 δλδ), προφανώς για να προσπαθήσει να λειτουργήσει σα μυοχαλαρωτικό μετά την υπερένταση του πιστολιδιού, και το Shoot 'em Up μεταφέρθηκε πράγματι για 29 Νοέμβρη. Γιατί όπως λέει κι ο ανώνυμος από πάνω, το θέμα για το Shoot 'em Up είναι να αποφύγει τον Bourne, αν και η δικιά μου αίσθηση είναι πως θα 'πρεπε ν' ανοίξει νωρίτερα για να ακουστεί και να κρατηθεί, κι όχι ενάμιση μήνα αργότερα που όσοι ενδιαφέρονται θα το'χουν ήδη δει με τους γνωστούς τρόπους. Όπως με τα εγκληματικά καθυστερημένα Bourne και Hot Fuzz δηλαδή. Τέσπα...

  5. Anonymous said

    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ZODIAC ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??? ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ...

  6. verbal said

    Μαλακία πες καλύτερα, όχι άβυσσος...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.