The Dark Knight (2008): No jokes trailer


Μετά το άνοιγμα - ρεκόρ Δεκεμβρίου του I am Legend (2007) που προμοτάριζε παίζοντας μπροστά του, ξεχύθηκε στο δίκτυο το trailer του The Dark Knight (2008) σε όλο το μεγαλείο του, στην ταιριαστά ονομασμένη σελίδα aTasteForTheTheatrical.com, κομπλέ με επιλογές απευθείας κατεβάσματος σε mov υπερμεγέθη. Και όπως θα είχες δει, ή έστω ακούσει μόνο στην πειρατευεμένη εκδοχή, είναι καθαρά Joker-ο-κεντρικό, αναμενόμενα βέβαια αν σκεφτείς ότι η καμπάνια θα πρέπει να μείνει ζωντανή μέχρι το Μάη, κι έχει ήδη φτάσει σε overload την ιντερνετική της εκδοχή με τα κυνήγια θησαυρού που σε πήγαιναν από ιδέα φωτογραφίας σε κομματάκι αφίσας, για να σου χτίσουν μια αίσθηση του παιχνιδιάρικου χαρακτήρα του αντίπαλου του Σκοτεινού Ιππότη.

Ο οποίος χαιρετίζεται άνετα ως ανώτερη απεικόνιση απ' την πρώτη, εικονική, κι εικονικά υπερεκτιμημένη εκδοχή του Jack Nicholson, με τον Heath Ledger πιθανότατα να έχει δημιουργήσει κάτι αρκετά σκοτεινό κι εφιαλτικό στο υπόβαθρο, που να υπερκαλύπτει το παρανοϊκό του μακιγιάζ του προσώπου του. Παράλληλα, ανησυχίες κυκλοφορούν για το πού βρίσκεται το άλλο πρόσωπο, το Διπρόσωπο του εισαγγελέα Harvey Dent, που παραμένει μυστήριο το πόσο μεγάλο ρόλο θα κρατάει στην επιστροφή του Batman, αλλά δεν αποκλείεται να αρχίσει τις εμφανίσεις του στη δεύτερη φάση της προωθητικής εκστρατείας. Για την ώρα πάντως, όλοι χαίρονται και που το trailer δεν αποκαλύπτει "τίποτα" απ' την πλοκή. Αν και μεταξύ μας, με τον Chris Nolan στο τιμόνι, το "ο Batman κι o Joker μπαίνουν σ' ένα μπαρ" εμένα μου φτάνει για πλοκή. Και τώρα με συγχωρείς, πάω να ψωνίσω κόκκινο κραγιόν.


5 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Μπορείτε παρακαλώ να ανεβάσετε το $@#$στερό πόστερ που συνοδεύει το παρόν άρθρο σε μεγαλύτερη ανάλυση? Τα σπάει και λίγα λέω.

  2. cheaptalk said

    Πάγια τακτική στα θέματα στις Μάζες είναι το πόστερ της ταινίας να δείχνει σε μεγαλύτερη εκδοχή του, αλλά ο verbal έχει κάτι περίεργες ιδέες μερικές φορές :p. Το διόρθωσα τώρα, αλλά καμιά πολύ μεγάλη ανάλυση δεν κυκλοφορεί στο δίχτυο, και η προέλευσή του δεν είναι ακριβώς γνωστή, ενώ ένα παρόμοιο που γυρνάει και κάποιοι πασάρουν ως επίσημο είναι τσεκαρισμένα fan made.

  3. Anonymous said

    πάει ο Joker, αντιγράφω την είδηση από το BBC


    Heath Ledger
    Brokeback Mountain earned Ledger numerous award nominations
    Hollywood actor Heath Ledger has been found dead at a downtown Manhattan residence, a New York Police Department spokesman has said.

    "He was found unconscious at the apartment and pronounced dead," a police spokeswoman said.

    It is not yet clear how the 28-year-old Australian actor, who earned an Oscar nomination as a gay cowboy in 2005 film Brokeback Mountain, died.

  4. verbal said

    Νεκρός βρέθηκε πριν λίγες ώρες ο Heath Ledger, σε σπίτι του στο Μανχάταν. Οι πρώτες αναφορές μιλούν για υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Υποψήφιος πέρσι για Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για το Brokeback Mountain (2005), και συμπρωταγωνιστής στο επερχόμενο The Dark Knight (2008) στο ρόλο του Joker, ο Heath Ledger ήταν 28 ετών.

  5. cheaptalk said

    Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που κατάφεραν να το δουν, ακολουθώντας τις σχετικές ιοσελίδες, και δε μπορείς να περιμένεις μέχρι την Κυριακή που θα εκτεθεί σε κοινή θέα, όπως αποκαλύπτουν άλλοι παθογόνοι ιστότοποι, το νέο, μεγάλο, τρέιλερ του Σκοτεινού Ιππότη (2008), με τον Harvey Dent στο προσκήνιο και την εμφάνιση της Maggie Gyllenhal, κυκλοφορεί στα κατασκότεινα γιουτιούμπια , βιντεοσκοπημένο από τύπο που καλύτερα να μην αναρωτηθείς που έκρυψε το κινητό του για να περάσει όλους τους ελέγχους στις μυστικές προβολές.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.