Razzies 2008: Μέρα προβλεψιμότητας


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Χρυσά Βατόμουρα απονεμήθηκαν ουσιαστικά από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων τους και τυπικά σήμερα, πρωί πρωί (για την Αμερική), στο Abracadabra Theatre στη Santa Monica. Και τα σάρωσαν η Lindsay Lohan με τον Eddie Murphy, που όχι μόνο κέρδισαν 3 επίχρυσα βραβεία των $4,89 ο καθένας αλλά έκαναν ιστορικά ρεκόρ, με τις ταινίες τους, I Know Who Killed Me και Norbit, να μην αφήνουν σε κανέναν, εκτός του Daddy Day Camp (Χειρότερο Sequel), δικαίωμα στο.. όνειρο.

Στη πραγματικότητα όλα τα βραβεία --οχτώ (8) συνολικά, ανεπανάληπτο γεγονός φυσικά-- πήγαν στο τρομαχτικό (με όλες τις κακές, και μόνο, έννοιες) φιλμ της προσοντούχας πιτσιρίκας, το οποίο θα έπαιρνε κι άλλο, αυτό του χειρότερου γδυσίματος, αν η φωτογράφιση του New York είχε γίνει μερικές βδομάδες νωρίτερα, για να προλάβει να συσταθεί η κατηγορία. Η Lindsay δε πέταξε σχεδόν τίποτα τότε, η παραγωγή έσκασε μύτη την χειρότερη ταμπλοϊδική εποχή της, και πάτωσαν και οι δυο. Ενώ τώρα, μετά την "αναμόρφωσή" της, η μικρή αστέρα έβγαλε τα μεγάλα Lohans στη φόρα, για να μαζεύει 20 εκατομμύρια επισκέψεις τη μέρα το νεοϋορκέζικο περιοδικό, που εκμεταλλεύτηκε και ότι περίσσεψε την Τετάρτη, κομπλέ με ξενάγηση στα υπόλοιπα θεμάτά του και εξαναγκασμό σου σε εκατό κλικ για να τα δεις (τα απομεινάρια). Παρεμπιπτόντως η δημόσια συμμόρφωση της Lindsay συνεχίστηκε και απέδωσε ήδη νέα συμβόλαια, προς μεγάλη χαρά της μαμάς Lohan.

Ο Murphy πήρε Χειρότερου Αντρικού, Β' Αντρικού και Β' Γυναικείου, έγινε πανάξια ο πρώτος που κερδίζει τρία βραβεία στις τέσσερις κατηγορίες ερμηνειών (και άξιζε και το τέταρτο), ήταν υποψήφιος για πέντε (ρεκόρ κι αυτό), και έχει επόμενο στόχο τις 30 διαχρονικές του Sylvester Stallone. Η τελετή, που σπανιότατα τιμούν οι προσκεκλημένοι της και δε προσποιείται ευφυΐα, ήταν και η μόνη σίγουρη την εποχή της απεργίας των σεναριογράφων αλλά εξαναγκάστηκε τελικά σε αγουροξυπνήματα αφού τα Spirits (που απονέμονται οσονούπω) καθιέρωσαν φέτος και δείπνο (σε ανταγωνιστική ώρα).

Περισσότερα στο δελτίο τύπου "Eddie & Lindsay Both Achieve Trifectas of Trash"


Previously on Movies for the Masses: César 2008: Μέρα περιθωριακών

2 Responses so far.

  1. Stylianee said

    Βάλατε τη Lindsay να χτυπήσει έγχρωμο Razzies tattoo σε black & white photoshoot ειδικά για σας?!:P

  2. cheaptalk said

    Τα Razzies στον κώλο της Lindsay μπορεί να τα ερμηνεύσει καθένας όπως θέλει, αλλά τα 'βαλα έγχρωμα για να τα προσέξει και κανένας :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.