Speed Racer (2008): International trailers

Δες/Κρύψε το international trailer #1

Μέχρι και γαμηστερό μπορείς να πεις το τελευταίο τιζεροτρέιλερ του Speed Racer (2008) που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner UK μαζί(?) με ένα φανερά προγενέστερο, κομμένο στο ίδιο στιλ.

Μπορείς να πεις ακόμα ότι η απόφαση να αλλάξει ριζικά ο τρόπος συγχώνευσης των γκρινσκριναρισμένων ηθοποιών με το ψηφιακό φόντο ήρθε μετά τη χαλαρή (στη καλύτερη) υποδοχή της καρτουνίστικης αισθητικής του τίζερ. Μπορεί και να απέτυχε η συνειδητή προσπάθεια όλων, και του Joel Silver (που ανέλαβε την δεκαπεντάχρονα αρτινογιοφύρικη παραγωγή) και των Wachowskis, για το G(!) rating με την τεράστια χρυσοφόρα εμπορική ουρά του, και αναγκαστικά απευθύνονται σε πιο μεγάλο (από 6χρονα) κοινό. Μια άλλη πιθανότητα για επιρροή στη μέχρι τώρα παρουσίαση είναι η πανομοιότυπη και αποφασιστικά oldgen εμφάνιση του videogame (που δε πρόκειται να βγει για Xbox 360 και PS3 λόγω έλλειψης χρόνου, λέει). Ή μπορεί τελικά όντως αυτό το αποτέλεσμα να είχαν στο ανδρόγυνο μυαλό τους οι αδερφοί από την αρχή και χρειάζονταν χρόνο στο rendering. Όπως και να 'χει το στιλ φαίνεται να παγιώθηκε, παρόλο που οι πρώτες αναφορές από το τρέιλερ που παίζει στις αμερικάνικες οθόνες από την Παρασκευή (και αναμένεται στο δίκτυο μες στη βδομάδα) λένε ότι φέρνει στο, ψιλοαπαγίωτο, διεθνές #1. Και θα πρέπει να περιμένεις τον Μάη για να ξέρεις αν το φιλμ θα μείνει εκεί (στο στιλ), σα τις περισσότερες ανήλικες σχετικές προσπάθειες, από Dick Tracy (1990) μέχρι Sky Captain and the World of Tomorrow (2004). Ή αν θα 'χει και καμιά, όχι απαραίτητη (από την αγαπησιάρικα καταγέλαστη σειρά) αλλά ευπρόσδεκτη, ουσία. BTW, η γαμάτη ηχητική επένδυση στα κλιπάκια δεν πολυφέρνει μάλλον σε ότι θα ακούς και σε δυο μήνες, αφού οι Andy & Larry εξουσιοδοτήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα original εφέ και θέμα (πάντως στο #1 παίζει το Iron Fisted Mutha του BT και στο #2 ένα κομμάτι κάποιων Celldweller).


Previously on Movies for the Masses: Righteous Kill (2008): Αναμενόμενο teaser

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Μια ακόμα, εντελώς διαφορετική, εικόνα του Speed Racer (2008) δίνει το αμερικάνικο θεατρικό trailer που έκανε διχτυακή πρεμιέρα στο Υahoo! Movies. Κομμένες οι περισσότερες ντεμί σκηνές, είτε πραγματικός είτε ανύπαρκτος κόσμος για σένα, εκτός άμα σε λένε Μπούτια ή Χείλια Christina Ricci. Κομμένα και τα περισσότερα κραποκοντινά των αυτοκινήτων, μόνο νυχτερινά και παιχνιδίστικα υπερμακρινά, στα γιαπωνέζικα πρότυπα του καρτούν. Ραμμένα τα "διεθνή" κλιπάκια που παίζουν και στις αμερικάνικες αίθουσες(!), και το PG rating που ο Joel Silver επιβεβαίωσε στη ShoWest. Κουστουμάκι που κυριολεκτικά σε ρίχνει στα ναρκωτικά για να αισθάνεσαι περισσότερο λογικός. Καθόλου απίθανο να συνεχίσει να έχει και τον Μάη κλεισμένες τις μισές προβολές των multiplex ο απίθανος Horton που έχει κάνει τους αιθουσάρχες να παρακαλάνε τη Fox για κόπια, λέει.

  2. cheaptalk said

    Πιο εντυπωσιακό όσο ολοκληρώνονται τα εφέ, πιο.. ασιατικό απ' όλα τα προηγούμενα (κατεύθυνση που δειλά πρωτοπαρουσιάστηκε στο αμερικάνικο trailer), προπομπός κατακλυσμού από τηλεοπτικά σποτάκια στις επόμενες βδομάδες και σίγουρο για προβολές και στην Αμερική (τώρα που η Warner και επίσημα προσπαθεί να παγκοσμιοποιήσει τις καμπάνιες της, όπως είχε δείξει και με τα δύο προηγούμενα) είναι το τρίτο "διεθνές" trailer, της "πιο σπιντάτης ταινίας της χρονιάς" που θα 'χεις την ευκαιρία να αποφασίσεις νωρίτερα απ' όλο τον πλανήτη πόση ιστορία τελικά θα γράψει, στη πρεμιέρα της Village στις 6 Μαΐου (για την οποία κάτι προσκλήσεις σου 'χουμε φυλάξει από τώρα).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.