Bronson (2009): Sundance competitions trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Με τις Κάνες να τη παραχώνουν (και αν) στα περιφερειακά year after year, και την ανεξάρτητη αμερικάνικη να βρίσκεται σε κρίση ήδη πριν απ' την κρίση, η βρετανική παραγωγή έκανε πρωτοφανή απόβαση φέτος στο Sundance, με πιο πολυτραγουδισμένους, από τους δώδεκα συνολικά εκπροσώπους της, τα An Education (2009), Moon (2009), In the Loop (2009) και Bronson (2009). Και με σχεδόν όλους τους να έχουν βρει και κριτική ανταπόκριση και (τουλάχιστο μεγάλο ενδιαφέρον για) διανομή στην αμερικάνικη αγορά, μάλλον έσωσε (μαζί με καναδυό αστεράτα indies που δε πήγαν στο Park City μόνο για φωτογραφίες και κράξιμο ως είθισται) το γόητρο του μεγαλύτερου ανεξάρτητου φεστιβάλ του πλανήτη που ανακοινώνει σε λίγες ώρες τα βραβεία του.


[Του μπι κοντίνιουντ...]



Previously on Movies for the Masses: The Horsemen (2009): Dead on arrival trailer

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    (Το θέμα το ετοιμάζω από την αρχή της βδομάδας αλλά μια η δουλειά, μια η υπερκόπωση, μια η υπόλοιπη επικαιρότητα, μια τα #&(%$&^( Όσκαρ, έφτασε σε επικίνδυνο σημείο να βγει αργότερα από τα βραβεία. Οπότε άφησα μόνο την εισαγωγή, πάτησα το "Publish", και θα το συμπληρώσω αργότερα.)

  2. Anonymous said

    Ένα από τα καλύτερα trailers ever. Μακάρι και οι ρυθμοί της ταινίας να είναι το ίδιο παρανοϊκοί όπως στο trailer. Κάνε ρε cheaplog ένα preview! Έχω την εντύπωση ότι this will be one of mii favotites...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.