The Horsemen (2009): Dead on arrival trailer


Από τον μουτρωμένο θρήνο του Dennis Quaid στον generic φαμ-φαταλισμό της Zhang Ziyi κι απ’ το story που φαίνεται να βγήκε απ’ τον ίδιο αυτόματο πωλητή που είχε βγάλει το σενάριο του Doom (2005) o Dave Callahan, μέχρι το εφτάμηνο που έχει περάσει η ταινία στα ράφια πριν αποκτήσει ημερομηνία για τις 13 του Μάρτη για να βγάλει απ’ το ψυγείο στα δίκτυα το trailer η Lionsgate, ένα μήνα αφού είχε κυκλοφορήσει ντουμπλαρισμένο στα ιταλικά για την εκεί πρόσφατη πρεμιέρα και χωρίς να μπει στον κόπο να αλλάξει το coming soon του καλοκαιριού, ή να μιάσει το λογότυπό της προσθέτοντάς το πουθενά, η προώθηση του The Horsemen φαίνεται προαποφασισμένη να μην προσπαθήσει να αλλάξει τον γρήγορο θάνατο της ταινίας στην περιορισμένη της διανομή.

Το σαβούριασμα μπορείς να το πεις και δείγμα του τρόπου με τον οποίο το νέο κεφάλι της Lionsgate προσπαθεί να αποδεσμεύσει (τόσο διακριτικά) την εταιρία απ’ την αγορά του τρόμου που την ανέδειξε --ή τουλάχιστον το μερίδιο της αγοράς τρόμου που θα αναλογούσε στον προκάτοχό του (του νέου κεφαλιού)--, περίπου όπως (το κεφάλι) έχει αποκεφαλίσει τις προωθήσεις κι εξόδους του Midnight Meat Train (2008) και του Repo! The Genetic Opera (2008) (o cheaplog σου είχε λινκάρει ένα ζουμερό σχετικό post, σε περίπτωση που σου ξέφυγε). Αλλά απ’ όπου κι αν το πιάσεις, η ταινία, για μυστήριους ειδεχθείς φόνους που προσπαθεί να διαλευκάνει φρεσκοχηρεμένος αστυνομικός και του αποκαλύπτει τρελιάρα ανατολίτισσα ότι είναι θυσίες στους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, δεν φαίνεται να μπορεί να έχει και πολύ περισσότερη τύχη ακόμα κι αν την πουλούσαν ως sex tape της Zhang Ziyi. Χμ, να μια καλή ιδέα...


Previously on Movies for the Masses: Adventureland (2009): Sundance premieres trailer

One Response so far.

  1. verbal said

    Η προώθηση του The Horsemen εξακολουθεί να είναι ιταλική, με ένα μικρό αλλόκοτο κλιπάκι αυτοβασανισμού αλά Saw να ξεκινάει να βολτάρει προχθές απ' το BadTaste.it, αλλά χωρίς να φτάνει ιδιαίτερα μακριά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.