Transformers: Revenge of the Fallen (2009): Big game spot


Με το Empire Strikes Back (1980) γραμμένο με κατάμαυρα γράμματα στο κατάμαυρο σκηνικό του, το TV spot του Transformers: Revenge of the Fallen (2009) έπαιξε πριν λίγο, στη διάρκεια του Super Bowl 43, τελευταίο απ' όλα τα κινηματογραφικά όπως αρμόζει στον αυτοκράτορα των φετινών μπλοκμπάστερ. Το σποτάκι παίζει πια και στην επίσημη σελίδα, ενώ κυκλοφορεί στα γιουτούμπια από χτες, μαζί με τα περισσότερα που ακούμπησαν πάνω από $200 εκατομμύρια συνολικά στο NBC για μερικά δευτερόλεπτα προσοχής 100 εκατομμυρίων θεατών.

Όπως είχε υποσχεθεί ο Michael Bay, η συνέχεια των τεράστιων Transformers (2007) είναι θεοσκοτεινότερη (και ο Spielberg που θα γλυτώσει κάτι εκατομμύρια στις λεπτομέρειες του rendering χαίρεται πιο πολύ κι από σένα, υποθέτεις) και θεοτερατότερη (με τη ρόδα-εξάρτημα του Devastator, που εμφανίζεται στο τέλος τη διαφήμισης, να κάνει τα γιγάντια γαμημένα ρομπότ της προηγούμενης ταινίας να μοιάζουν μινιατούρες). Όπως έχει υποσχεθεί ο Michael Bay, το teaser θα κυκλοφορήσει Παρασκευή και 13 μαζί με τη Παρασκευή και 13 (2009) της Platinum Dunes του, και μέχρι τότε δεν έχεις δει τίποτα. Και δεν έχεις ακούσει και τίποτα, αφού είχε προειδοποιήσει ότι θα σε φλομώσει στη παραπληροφόρηση, και όπως θα κατάλαβες κρατάει το λόγο του.


Previously on Movies for the Masses: Nem Vagyok a Barátod (2009): Hell trailer

2 Responses so far.

  1. s_dany said

    Sorry Μάζες, αλλά σιγά τα κονσερβοκούτια! Ταινία του καλοκαιριού θα είναι αδιαμφισβήτητα το "Terminator Salvation"! Εδώ ο Christian Bale κόντεψε να φάει τον DP
    http://aueb-film-club.blogspot.com/2009/02/terminator-4-christian-bale-set.html
    στα γιγάντια γαμημένα ρομποτάκια θα κολλήσει?

  2. verbal said

    Όπως είχε υποσχεθεί, ο Michael Bay έβγαλε τα γαμοτεράστια ρομπότ για πρώτη βόλτα στις αίθουσες, αυτήν την Παρασκευή, μπροστά απ' το Παρασκευή και 13 (2009) της Platinum Dunes του και όπως αναμενόταν, το teaser πλυμήρισε κιόλας τα τιούμπια, οπότε αν δεν κρατιέσαι να κυκλοφορήσει κι επίσημα το δίκτυο, ρίξε μια ματιά στη bootlegged εκδοχή του, και θα σου πει, φαντάζομαι, ο cheaplog, τι βλέπεις και τι δεν έχεις δει ακόμα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.