Transformers: Revenge of the Fallen (2009): Απλό teaser


Αφού βοήθησε την Παρασκευή και Δεκατρείς (2009) του να γίνει η μεγαλύτερη τρομάρα στην ιστορία και με το να στέλνει κύματα πιτσιρικάδων με επαγγελματικές κάμερες μεταμορφωμένες σε ρέτρο κινητά (αυτά πριν 20 χρόνια που κουβάλαγες τη μπαταρία τους στη πλάτη) συνδυασμένα με προβολείς σταδίων μετασχηματισμένους σε αναπτήρες ώστε να ανεβάσουν στα γιουτιούμπια απαθανατισμένο στη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα το τίζερ των Γαμοτεράστιων Ρομπότ και Πουσακόμα (2009), ο Michael Bay, έδωσε, στο Yahoo! Movies, όπως είχε υποσχεθεί, την καλή κόπια, με τη λήξη του σαββατοκύριακου.

Νωρίτερα, σε ένα συγχρονισμένο μπαράζ (αναπόφευκτων, λόγω franchise) αποκαλύψεων με επίκεντρο το Παιχνιδοπάζαρο της Νέας Υόρκης, σε σκίτσα, πρωτότυπα, φωτογραφίες, και βίντεο που αναλύουν το ποσοστό αντανακλαστικότητας του γκρίζου πλαστικού στη ράχη του Fallen σε σαϊμπερτρονιακή μορφή, είχαν παρουσιαστεί τα περισσότερα από τα 40-50 μοντέλα που θα εμφανιστούν στην ταινία. Με πρωταγωνιστή, όπως κατάλαβες, τον Fallen που είναι τελικά ο, και όχι οι (Fallen), σύμφωνα και με τον υπαινιγμό της πρώτης επίσημης αφίσας. Οπότε σημείωσε με σιγουριά πως ο τίτλος της συνέχειας αναφέρεται στον έκπτωτο δεκατοτρίτο και σατανικό από τους πρώτους τρανσφόρμερς (και δεν υπονοεί, ο τίτλος, καμιά εκδίκηση ξεπεσμένων ντισέπτικονς από τη πρώτη ταινία). Ο Fallen είναι θαμμένος σε κάποια πυραμίδα στην Αίγυπτο από τότε που φαντάζεσαι, με κάποια αφορμή κολλάνε στην ιστορία και ο Shia LaBeouf με τη Megan "τόσο μουσκεμένα φοβισμένη" Fox, και η συνέχεια χάνεται γενικά στην έρημο. Μέχρι τις 8 Μαΐου που θα βγει στις αίθουσες το Star Trek (2009), συνοδευμένο από τον μεγάλο προπομπό του Transformers: Revenge of the Fallen.

Κι εκεί μπορεί να φανεί αν ο Megatron επιστρέφει τελικά, αν ο (πραγματικός αυτή τη φορά) Devastator είναι τόσο τεράστιος όσο δείχνει η ρόδα - εξάρτημά του που έχει γίνει ήδη κινούμενη υπογραφή του μισού διχτύου, αν ο Bay αποφάσισε όντως να πάρει μια ιδέα από τον Spielberg και να χαλαρώσει τον ρυθμό των κοψιμάτων του ώστε να προλαβαίνουν τις σκηνές και οι γαλουχημένοι με Αγγελόπουλους, αν ο Orci ξέρει τι λέει όταν υπόσχεται ίδια πλάκα και διπλάσια σοβαρότητα ή του 'βαλε εκρηκτικά στο σενάριο, στη διάρκεια της περσινής απεργίας, ένας κάποιος σκηνοθέτης με μια κάποια έφεση. Από τώρα πάντως, χωρίς να 'χεις δει και πολλά, βλέπεις ότι οι ότομποτς την έχουν κάτσει άσχημα.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Μια βδομάδα μετά την επιβεβαίωση από τον Orci ότι ο Megatron επιστρέφει (και ο Bay παραπληροφορούσε νωρίτερα), ανέβηκε στο YouTube και το σχετικό review της leader class παιχνιδομορφής του.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.