Land of the Lost (2009): Ακατάβλητο trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Από πέρσι που έψαχνε η Warner καλοκαιρινή ημερομηνία για τον Harry Potter VI, μέχρι πρόσφατα που έψαχνε η Fox βδομάδα για τον Έρωτα αλά Ελληνικά (όταν το Star Trek άρχισε να φαίνεται πανίσχυρος αντίπαλος), το πιο ανυπόληπτο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ του 2009 ακούει στο όνομα Land of the Lost. Όμως οι πολλές αναφορές από τα πολλά screenings επιμένουν ότι η ταινία είναι καλύτερη από ότι περιμένουν όλοι, και το τρέιλερ που έδωσε η Universal στο Moviefone πριν δυο μέρες φαίνεται να δικαιώνει τους ισχυρισμούς. Κατά κάποιο τρόπο.

Η πρωτότυπη αμερικάνικη σειρά είχε μερικά από τα χειρότερα εφέ ever, ακόμα και για παιδικά τηλεοπτικά πριν 35 χρόνια οπουδήποτε στον πλανήτη, και η δουλειά στη κινηματογραφική μεταφορά σου μοιάζει tribute στη κακογουστιά τους, μέχρι που ρίχνεις μια ματιά στo IMDb και βλέπεις κάτι ονόματα υπεύθυνα και για τα παναθλιότατα CGI της Narnia (2005) ή τα μόνο ελαφρά καλύτερα της Μούμιας ΙΙΙ (2008). Παρολαυτά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, το ατελείωτο γέλιο, και έτσι η απόφαση της παραγωγής να κάνει τη μεταφορά κωμωδία σου φαντάζει τελικά πιο έξυπνη απ' όσο της έδινες αρχικά credit. Και παρότι κωμωδία $100 εκατομμυρίων δεν είναι και η καλύτερη επένδυση τα τα τελευταία χρόνια (και γι' αυτό και ο προϋπολογισμός μειώθηκε από τα αρχικά $125Μ), αυτό το κουφό ανακάτεμα Will Ferell με καθαρά οικογενειακό concept (κομπλέ με αλλαγή του "suck it" σε "eat it" στα τρέιλερ ανάλογα με το ακροατήριο), και Will Ferell με παλαβά γελοίους δεινόσαυρους, και Will Ferell με τρελά καλτ σαυράνθρωπους, και Will Ferell με βυζομανείς πρωτόγονους, και Will Ferell με μοναδική γυναίκα στο καστ που στη σειρά ήταν 14χρονη και κόρη του, τα πολύ βασικά και ψιλοέξυπνα ηλίθια φαίνεται να λειτουργούν, οπότε τα πολλά που μπορείς να πεις για τις λεπτομέρειες είναι αυτή τη φορά όλα λεπτομέρειες.


Previously on Movies for the Masses: Doghouse (2009): Trailer με zombie bitches

One Response so far.

  1. rotweiler said

    περισσότερο από την ταινία, περιμένω το επεισόδιο του Μan vs. Wild, όπου θα κάνει guest ο Ferell για να το προμοτάρει. Bear Grylls, Will Ferell και τα βουνά της Σουηδίας. αυτά είναι.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.