Jennifer's Body (2009): Trailer με κορμί Megan Fox


Στα credits φιγουράρουν πρώτα όσοι συμμετέχουν στο soundtrack, με πιο χτυπητούς White Lies και Little Boots, ουσιαστικά ανύπαρκτους μέχρι πέρσι που γυρίζονταν η ταινία και hot tips όλον τον χειμώνα. Στο καστ βλέπεις τηλεπερσόνες και αγαπημένες στα παιδιά φάτσες στιλ J.K. Simmons. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπεις τη Megan Fox ντυμένη πορνοστάρ στις μισές σκηνές της και την Amanda Seyfried τόσο nerdy στις αντίστοιχες δικές της που δε θα τολμούσε να εμφανιστεί σε εκκλησιαστικό λύκειο στην Ελλάδα. Και το Jennifer's Body (2009), υπογεγραμμένο από τη Diablo Cody που ΄χει καταφέρει να γίνει ενοχλητική πριν καν βγει η δεύτερη ιστορία της στις αίθουσες, μοιάζει τόσο αμφισβητήσιμο μέχρι fake ήδη από το κόκκινο trailer που βγήκε στο Shock Till You Drop, όσο και οι Hole που του δανείζουν τον τίτλο του (και μάλλον είχαν, για παράδειγμα, το συνήθειο να μη δίνουν credit σε κανέναν που "βοήθαγε" στις συνθέσεις, ακόμα και όταν φαίνονταν ότι έδιναν).

Όπως θα περίμενες, το trailer έρχεται στο κατόπι του mega-stardom της πρωταγωνίστριας των Transformers 2 (2009) που ξεπέρασαν τις προβλέψεις για δεύτερη βδομάδα στην Αμερική και φτάσαν ήδη τα $600 μύρια σε εισπράξεις σε όλο τον πλανήτη. Και σαν πικάντικη εκδοχή του πιο κατάλληλου (trailer) που θα παίζει στις αίθουσες πριν τον ακατάλληλο Brüno (2009), όπως ουσιαστικά είχε προαναγγείλει με tweets ο Jason Reitman, ο σκηνοθέτης της Juno (2007) που περιορίζεται σε ρόλο παραγωγού στη δεύτερη συνεργασία του με τη Cody. Πίσω από τη κάμερα, για να δέσει τη hipper-than-MTV συνταγή, βρίσκεται τώρα η Karyn Kusama, του Æon Flux (2005) και των συνεπαγόμενων προβλημάτων να βγάλει άκρη με ένα σενάριο που αν κρίνεις από την ανθολογία της προώθησης προσπαθεί χτυπητά να μη φαίνεται ενήλικο, προβλημάτων που οδήγησαν σε επαναληπτικά γυρίσματα τον Γενάρη για να αποκτήσουν οι σκηνές τον σωστό τόνο, λέει. Τώρα ποιος είναι ο σωστός τόνος σε όλο αυτό το μπουρδούκλωμα από κραυγαλέους κράχτες, που από πάνω στέλνει και δυο χρόνια στα media σήματα καπνού που πάνε όπου φυσάει ο αέρας, δικαιολογείσαι να μη το 'χεις καταλάβει. Θα βγει η Megan Fox γυμνή και υγρή όπως περνάς να τη βλέπεις καθημερινά στις Μάζες από τον περασμένο Μάη ή θα μείνουν οι αποκαλύψεις εκεί που τις αφήνει το βίντεο και τις θέλαν οι διευκρινίσεις που είχαν δώσει οι υπεύθυνοι στη συνέχεια? Θα παίξει λεσβιακό όπως υπόσχονταν η Megan στα γυναικεία περιοδικά, την ακούς να το υπονοεί σα να τη σμπρώχνει με παλούκι η Cody και βλέπεις να ξεκινάει με κοντινό σε κάποια χείλια ή ισχύουν τα τόσο παλιά που τα έχουν ξεχάσει όλοι script reviews και οι αναφορές από τα screenings και δεν τρέχει τίποτα? Από τα διάφορα μεγάλα που τρώει (κυριολεκτικά) το πλάσμα, ματοπιτσιλίζεται καθόλου παραπάνω από όσο στη φωτογραφία του που έκανε γύρους το χειμώνα στα internets καμιά δεκαριά φορές με τη δικαιολογία μεγαλύτερης ανάλυσης ή όντως είναι ο στόχος κάτι σε Heathers (1988) με κάτι από Buffy και κάτι από οτιδήποτε αρκεί να 'ρθει κάνας θεατής τη ψόφια εποχή που βγαίνουμε για να πιάσουμε $15-20 εκατομμύρια και να ανοίγουμε σαμπάνιες?


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Από τα άπειρα ακόμα αντιφατικά κραχτικά που σημείωσα αλλά δεν έγραψα στο θέμα, τα πιο αξιοπερίεργα:

    Η παραγωγή απευθύνεται σε γυμνασιόπαιδα όμως πήρε R-rating (i.e. οι κάτω των 17 μόνο με τη μαμά τους), rating για το οποίο ψιλοκαμαρώνει η Cody στο σημείωμα που συνοδεύει το βίντεο (στο ShockTillYouDrom.com όπως είπαμε) αλλά δε πολυδικαιολογείται από το.. βίντεο που συνοδεύεται. Το θέμα είναι φυσικά girl power και οι σχετικές παπαουεριές της υπεύθυνης αλλά οι γυναίκες από 3 μέχρι 93 χρονών σε όλο τον πλανήτη κατακαραφθονούν περισσότερο από οποιαδήποτε αυτή τη στιγμή, σε βαθμό να τη τρώνε άνετα ζωντανή όπως βλέπεις σε όλα τα σχόλια στα δίχτυα, μια κάποια δεσποινίδα Fox. Από τα τέλη των 00s της υπόκρουσης του φιλμ, το trailer γυρνάει σε τέλη 70s και Runaways και Waitresses.

  2. cheaptalk said

    Και αν νομίζεις ότι η ταινία θα σκίσει λόγω ημίγυμνης Megan, ψάξε να βρεις τον πάτο που έπιασε τo ημίγυμνο στριπτίζ της (ακόμα hot τότε) Lindsay Lohan στο I Know Who Killed Me (2007) και πού κυκλοφορεί το DVD στο οποίο πήγε κατευθείαν το ολόγυμνο στριπτίζ της Jessica Biel στο Powder Blue (2009) με το οποίο δεν ασχοληθήκαμε καν στις Μάζες. Και θυμήσου ότι και τα δυο είχαν βάλει φωτιά στα διαδίχτυα και τα κουτσομπολιά, τόσο όσο και η Jennifer τώρα και μάλλον και περισσότερο (αφού τα βυζάκια της πιο καυτής διαπλανητικής γκόμενας είχαν αποκαλυφτεί ήδη από πέρσι το Μάη).

  3. cheaptalk said

    Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο, απ' όπου το σημαντικότερο που αποκόμισε ήταν η προσοχή των κουτσομπολιών στο τι φόραγε η Megan Fox εκείνη τη βραδιά. Οι κριτικές ήταν γενικά λίγο meh, όσο και το περιβόητο φιλί των πρωταγωνιστριών που όχι μόνο υπάρχει στη ταινία αλλά έσκασε μύτη και online.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.