Kick-Ass (2010): Υπερηρωικότερο trailer

Δες/Κρύψε το hit-girl redband teaser

Το μόνο ερωτηματικό πια για το Kick-Ass (2010) είναι πόσο θα καταφέρνει η Lionsgate να χτίζει τη προσμονή για τη ταινία, αφού οι αναφορές από τις δοκιμαστικές προβολές έχουν γίνει επίσημα ασυγκράτητα reviews και οι φαν δε μπορούν να περιμένουν την ώρα που θα αρχίσει η Daily Mail να χέζει γατάκια με το Hit-Girl. Το σίγουρο είναι ότι η μεταφορά όχι μόνο έχει καταφέρει να πιάσει τον σωστό τόνο ακόμα και εκεί που τον άλλαξε, αλλά φαίνεται (από τις κριτικές) να τον διατηρεί και σε όλη τη διάρκειά της, ανεβάζοντας συνέχεια στροφές μέχρι να παραληρούν οι θεατές στο τέλος. Και πέρα από τις τροποποιήσεις που ήταν ευτυχείς από μόνες τους --όπως τα κουστούμια που στο κόμικ είναι στιλ.. μπαζοκόμικ, και στο πανί γίναν αντίστοιχα στολές που ειρωνεύονται τις καθιερωμένες πλαστικοποιημένες από τον Batman (1989) και μετά--, η παραγωγή είχε την έξοχη κωλοφαρδία να δώσει έμφαση στο ρόλο του Nic Cage για να τον έχει κράχτη στη μαρκίζα, πράγμα που μαζί με την.. ερμηνεία ζωής στον ανεπανάληπτο Bad Lieutenant (2009) έκανε τον ατρόμητο Νικόλα ξανά διαδιχτυακό υπερήρωα και ανατροφοδότησε ακόμα περισσότερο το buzz του φιλμ.

Μετά το teaser του Νοεμβρίου, η προώθηση συντήρησε το buzz με ένα ακόμα τον Δεκέμβρη, ροζ στη θεματολογία και κόκκινο στη καταλληλότητα, επικεντρωμένο στη μικρή Chloë Moretz που κλέβει όλο και περισσότερο τη παράσταση, και στη δημοσιότητα αλλά και στη ροή κατά τα φαινόμενα. Και τη προηγούμενη βδομάδα, μαζί με την ανακοίνωση της πρεμιέρας στο SXSW, εμφανίστηκε στο Yahoo! Movies και το θεατρικό trailer του φιλμ, προσθέτοντας σκηνές που δεν είχαν εμφανιστεί στα bootlegs μέχρι τώρα, και ανεβάζοντας κι άλλο τον παροξυσμό, για όλους τους λόγους που βλέπεις και μόνος σου.


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το Kick-Ass έκοψε και τον πρώτο του κινηματογραφικό κώλο, αφού οι Weinsteins αποφάσισαν να μετακινήσουν προς Αύγουστο και βάλε το Piranha 3D (2010) που έβγαινε την ίδια ημερομηνία στην Αμερική.

  2. cheaptalk said

    Το Kick-Ass (2010) κέρδισε το σαββατοκύριακο του αμερικάνικου μποξόφη με περίπου $20 εκατομμύρια εισπράξεων, αλλά η Lionsgate που το διανέμει εκεί περίμενε αρκετά περισσότερα (καμιά 30αριά), και έτσι ήδη από το Σάββατο έχουν ξεκινήσει αμέτρητες αναλύσεις και.. αναλύσεις για το τι πήγε στραβά. Ανάλογα με το τι πιστεύεις, η παραγωγή μπορεί να κόστισε μέχρι και πάνω από $50 εκατομμύρια στην εταιρεία, όμως παραμένει εξειδικευμένου και ενήλικου κοινού (του είδους που περίμενε τις κριτικές σοκαρισμένων παπούδων κριτικών για να περάσει καλύτερα και απ' ότι στη προβολή) και η Lionsgate δεν είναι ακριβώς μεγάλο στούντιο, οπότε ήταν στη σφαίρα της φαντασίας εισπράξεις επιπέδου Twilight (2008) ας πούμε ή έστω μισές.

  3. cheaptalk said

    Στο φωτοφίνις, δεύτερο τερμάτισε το How to Train Your Dragon (2010) ξεκινώντας τη τέταρτη εβδομάδα του. Η ταινία μάζεψε καλή φήμη και άξιζε να περάσει εισπρακτικά το Monsters vs Aliens (2009) στη λίστα των κυκλοφοριών της Dreamworks, όμως κανείς πια δε δίνει σημασία στα δολαριονούμερα των S3D ταινιών όταν πρόκειται να μετρήσει πόσα ζευγάρια μάτια τις είδαν. Η ευκολία με την οποία η.. Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (2010) πέρασε τα $800 εκατομμύρια και πάει για πάνω από ένα δις διαπλανητικά, διαλύοντας στη πορεία και αρκετά από τα ρεκόρ του Avatar (2009), έπεισε και τον τον τελευταίο φανμπόη του Cameron πως.. κάτι τρέχει με τις τιμές, και στην Αμερική όλοι πλέον υπολογίζουν το 3D εισιτήριο κοντά στα $15 δολάρια (με αυξητικές τάσεις), 100% τσιμπημένο από το κανονικό. Επιπλέον, ο Δράκος (παίζοντας στις περισσότερες αίθουσες και τις περισσότερες ώρες) είναι και ο πρώτος υποψήφιος να μαζέψει τα εισιτήρια που βγάζει η πιτσιρικαρία για να καταφέρει να τρυπώσει στο (ακατάλληλο) Kick-Ass. Oπότε, άσχετα με το τι γράφουν τα ολοένα και πιο μακριά από κάθε είδους πραγματικότητα (πλην αυτής του δολαρίου φυσικά) βιβλία του Hollywood, πραγματικά δεύτερο φιλμ στην Αμερική ήταν το Death at a Funeral (2010), remake του ομώνυμου βρετανικού του 2007 αλλά με ολόμαυρο καστ, που μάζεψε $16,2 μύρια.. απογοητεύοντας κι αυτό. Στα αξιοσημείωτα, το Avatar ξαναματάπαιξε σε αρκετές S3D αίθουσες, σα "τελευταία ευκαιρία" πριν τη κυκλοφορία του DVD, και μάζεψε ακόμα $1Μ που βέβαια δε θα είναι το τελευταίο, αφού η Fox σκοπεύει φανερά να βγάζει το φιλμ όταν βρίσκει κενά στον προγραμματισμό των υπόλοιπων ψευτοτρισδιάστατων μέχρι τουλάχιστο το 2012, όταν και αναμένεται η συντέλεια του κόσμου.. ερρρ.. η τρισδιαστατοποίηση του Τιτανικού (1997).

    Στην Αθήνα, η Τιτανομαχία (2010) έκοψε ακόμα 25 χιλιάδες εισιτήρια και πρέπει να έχει περάσει αρκετά τα 300χ πανελλαδικά. Από τις κανούριες αφίξεις, η Επικηρυγμένη Πρώην (2010) μάζεψε 22 χιλιάδες κυνηγούς, και η Παράνοια (2010) 6 χιλιάδες τζουγκρανομπήχτες.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.