Get him to the Greek (2010): Red band trailer

Δες/Κρύψε το green band trailer

Μπορείς να υποθέσεις ότι δεν ήταν παρά θέμα χρόνου οι περσόνες που εμφανίζονται στο bromance slpastick σύμπαν που δημιούργησε ο Judd Appatow, ένα φιλμικό σύμπαν αφ εαυτού, να αρχίσουν να αποκτούν και τα δικά τους spin-offs. Δείγμα πρώτο, το Get him to the Greek, του Νicholas Stoller, που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Forgetting Sarah Marshall (2008) του Jason Segel, και τώρα παίρνει τον υποστηρικτικό σεναριακά, αλλά ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό κωμικά, χαρακτήρα του Russell Brand ως καμένο rock star Aldous Snow, και κρατώντας τον Jonah Hill στο cast του, του αλλάζει τον ρόλο και τον ρίχνει ξανά μέσα, ως νέωπα, φαφλατά κι υπερφιλόδοξο μουσικό ατζέντη δισκογραφικής (με αφεντικό τον P. Diddy σ’ ένα εκτεταμένο cameo, αναμνηστικό του Tom Cruise στο Tropic Thunder (2008)), ο οποίος αναλαμβάνει να πάρει τον ροκά απ’ το Λονδίνο και να τον πάει στο Greek Theater του Los Angeles εγκαίρως, για να δώσει επετειακή συναυλία που θα ξεπουλήσει τα εισιτήρια και θα ξεχρεώσει το αφεντικό του (με τα τέσσερα παιδιά και τις ακόρεστες απαιτήσεις για Air Jordans).

Το project θα είναι πιο δύσκολο απ’ όσο φαντάζει, όπως φαντάζεσαι, μιας και οι rock stars είναι φανταστικά ιδιότροποι, κι οι Ευρωπαίοι ακόμα περισσότερο και μερικές απ’ τις στάσεις που θα του κάνει ο ροκάς του Brand, μπορείς να τις δεις στην καινούρια, αθυρόστομη εκδοχή του παλιότερου trailer της ταινίας, που κυκλοφόρησε προχθές στα δίκτυα, με το απαραίτητο age verification. Ούτε το νέο, ούτε το παλιό, αποκαλύπτουν τα μεγάλα μουσικά ονόματα όπως αυτά της Pink, της Christina Aguilera, του Lars Ulrich και βέβαια της μέλλουσας κυρίας Brand, Katy Perry, που θα συναντήσει στο διάβα του το επί το πλείστον μαστουρωμένο δίδυμο. Αλλά τις εμφανίσεις τους μπορείς να τις αναμένεις αναμενόμενα αιρετικές, και ταιριαστές με την αλά The Hangover (2009) ατμόσφαιρα ετούτου του stoner παύλα road movie παύλα buddy comedy που θα ανοίξει το καλοκαίρι για τη Universal μετά την αλλαγή της ημερομηνίας του απ’ τις 11 στις 4 Ιούνη, κι αναμένεται στην Ελλάδα με ένα μήνα καθυστέρηση.


Previously on Movies for the Masses: Iron Man 2 (2010): Blood in the water trailer

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Για την ιστορία, είχε γράψει και ο Σταύρος του Stop That Sound ένα κειμενάκι για το τρέιλερ, αλλά δεν ήμουνα ακριβώς σε θέση να το βγάλω:

    "Ούτε λίγο ούτε πολύ, η συνέχεια του Forgetting Sarah Mashall, αλλά στο καμία σχέση σεναριακά. Ο Russel Brand ξαναπαίζει τον ροκ σταρ Aldous Snow, ο οποίος τώρα πρέπει να πάει, με την συνοδεία του Jonah Hill (o οποίος παίζει διαφορετικό ρόλο απ'ότι στην Sarah) στις ΗΠΑ εντός μετρημένων ωρών, για μια συναυλία στο Greek Theater, την οποία θα ακολουθήσει περιοδεία 100.000.000$. Έλα όμως που ο Aldous ψάχνει το νόημα της ζωής μέσα από όργια, ναρκωτικά και λοιπά μονοπάτια. Τα διάφορα παρατράγουδα αποτυπώνει στην οθόνη ο σκηνοθέτης της Sarah, Nicholas Stoller.

    Αυτή τη φορά το καστ είναι γεμάτο διάσημους: ο P. Diddy παίζει τον εαυτό του ως παραγωγό δισκογραφικού label και εμφανίζονται η Katty Perry, η Christina Aguilera, η Pink, ο Lars Ulrich των Metallica, ο Pharell.

    Όπως και στην Sarah, μουσική έχουν γράψει διάφοροι εκλεκτοί: Jarvis Cocker, Carl Barat, Mike Viola, Jason Segel κλπ. "

  2. Martin said

    Wow, this will be legendary!

  3. verbal said

    Βγήκε χθες στην Αμερική το Get him to the Greek, άτυπο spin-off του Forgetting Sarah Marshall (2008), το οποίο και κατάφερε να πλησιάσει σχετικά στις κριτικές, και για να το γιορτάσει, η Universal έβγαλε στο Funny or Die, το πρώτο πεντάλεπτο της ταινίας. Πεντάλεπτο που ξεκινά με επίσκεψη στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Aldous Snow, για το African Child, το single του νέου του album, που ο ίδιος βλέπει να γράφεται στη μουσική Ιστορία, κάτω μόνο απ' το Sgt Pepper των Beattles. Τριγυρνώντας ανάμεσα σε κομάντο που μακελεύουν αντάρτες, σαν "ένας λευκός Αφρικανός Χριστός, που πήγε στο διάστημα και γύρισε πίσω" με χρυσά βραχιόλια και ασορτί κολάν, ο Snow, που είχε κλέψει τη Sarah Marshall στην πρώτη ταινία, περιφέρεται ως η απόλυτη ενσάρκωση της ολοκληρωτικής αφασίας των κουφιοκέφαλων pop stars που γεμίζουν τους χρόνους των βαθιά ενημερωτικών καναλιών σαν το E!, για παράδειγμα.

    Το clip συνεχίζει απλώνοντάς σου την homage-ική νευρική, σωματική και συναισθηματική κατάρρευση του Snow μετά την καταβαράθρωση του single του, κατάρρευση που τον κάνει τη μηχανή δοκιμής νοοτρόπων ουσιών που πρέπει ο μανατζεράκος του Jonah Hill, να συμμαζέψει και να μεταφέρει από το Λονδίνο στο Los Angeles, για μια τεράστια συναυλία επανόδου, που θα σώσει τη δισκογραφική που διευθύνει ο Sean Combs, όπως θα θυμάσαι απ' τα trailer του Μάρτη. Η ταινία βγήκε με ζόρικο ανταγωνισμό στις αίθουσες, κι εκεί προσπαθεί προφανώς το clip να βοηθήσει, αφού το Get Him to the Greek μπορεί να μην έχει τόσο να φοβηθεί τις υπόλοιπες καινούριες κυκλοφορίες, θα 'χει όμως απέναντί του τον Shrek Forever After, που δεν φαίνεται διατεθειμένος να κουνηθεί απ' την πρώτη θέση του αμερικάνικου box office, μπαίνοντας πλέον στην τρίτη του εβδομάδα, κι έχοντας ήδη αντισταθεί ακόμα και στο Sex and the City 2.

  4. Stop That Sound said

    ρε, είναι θεϊκό το έργο.

    Stop That Sound

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.