TRON: Legacy (2010): Comic-Con trailer

TRON: Legacy - Comic-Con Trailer 2010
Δες/Κρύψε το trailer #1

Ακολουθώντας τη λήξη του πιο αναμενόμενου panel στη φετινή μεγαλύτερη κομικοσύναξη του πλανήτη, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα σχεδόν όλο το υλικό του, και αναμενόμενα τα δίχτυα γέμισαν από τα ξημερώματα με προγράμματα που μιλάνε για το δεύτερο trailer του Tron Legacy (2010). Ένα trailer που ξεφούσκωσε αλαφρά τις προσδοκίες με τη σχετική προχειρότητά του, με τη πρώτη εικόνα του CLU 2.0 να δίνει την εντύπωση ψηφιακού lifting εποχής προ Beowulf (2007) ακόμα, με τους φρουρούς του να περπατάνε σα κομπάρσοι του Ed Wood (άντε του Roger Corman στη καλύτερη), με τη φουσκωμένη εμφάνιση του Garrett Hedlund να μοιάζει χωρίς λόγο περίσσευμα από το casting του New Moon (2009), με τη μη εμφάνιση του Michael Sheen να αφήνει υποψίες ότι η εμπνευσμένη από τον Ziggy Stardust περσόνα του δε περπάτησε ακριβώς στην εκτίμηση του κοινού, με το score των Daft Punk να επιβεβαιώνει κάπως τη χρησιμότητα των βιβλιοθηκών με μουσική για trailer. Το trailer είναι βέβαια πλοκής και όχι ενθουσιασμού, τον δεύτερο τον ανέλαβε ένα 8λεπτο κλιπάκι που ήταν και το μοναδικό που έπαιξε μόνο για τα μάτια όσων φώναζαν "Disk! War", "Rinz! Ler!", και "Dee! Rez!" στο San Diego για να ηχογραφηθεί ο θόρυβος και να γίνει στη συνέχεια κομμάτι του κόσμου του Flynn στη ταινία. Σύμφωνα με τις αναφορές, το κλιπ συμπίπτει με την άφιξη του γιου του Flynn στο σκοτεινό κόσμο με το νέον φωτισμό, αλλά η διάρκειά του δε μπορείς να πεις ότι ήταν αρκετή για να απαντήσει στο δεύτερο βασικότερο ερώτημα για τη παραγωγή, στο πόσο μπορεί να αντέξεις αυτό το υπερ-στιλιζάρισμα πριν σε πιάσει η βαρεμάρα. Το βασικότερο ερώτημα, το κατά πόσο η ιστορία μπορεί να αντέξει το βάρος των προσμονών, ο Jeff Bridges το άφησε να απαντηθεί το Δεκέμβρη παρά τις σχετικές ερωτήσεις, και καλύτερα μάλλον, αφού είναι ήδη γνωστό πως στην ανθρωπιά του σεναρίου κλήθηκε να βοηθήσει σύσσωμη η Pixar.


Previously on Movies for the Masses: Due Date (2010): Trailer με Hangover

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    To "CLU 2.0" δεν είναι ακριβώς σωστό στο κείμενο, το λέω για συντομία, το ψηφιακό λίφτιν του Bridges δε περιορίζεται στο ρόλο Κακό Αντίγραφο αλλά έχει γίνει και στο ρόλο Καλός Flynn, στη πρώτη σκηνή του trailer, που μάλλον είναι και η χειρότερη στο θέμα CGI.

    Το φιλμ παραμένει βέβαια το μόνο που θεωρητικά έχει πιθανότητες να κάνει εισπράξεις κοντά στο Toy Story 3, στην Αμερική τουλάχιστο. Και τα CGI δεν είναι συνήθως ολοκληρωμένα τόσους μήνες νωρίτερα στα trailer. Περισσότερο από το score των Daft Punk (6 αποσπάσματα) ακούγεται στην επίσημη σελίδα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.