Resident Evil: Extinction (2007): Θεατρικό trailer


Ακολουθώντας τη φετινή τάση να προβάλλεται στη Comicon footage που παίζει ήδη στις αίθουσες και αμέσως μετά να ξεμυτάει και online για να κάνει τα νεύρα κουρέλια όσων περιμένουν υπομονετικά στις ουρές για κάθε panel, το τρέιλερ του τρίτου κινηματογραφικού Resident Evil παίζει στις αμερικάνικες αίθουσες πριν το I Know Who Killed Me (2007) από τη Παρασκευή, παρουσιάστηκε στο συνέδριο του San Diego ξημερώματα, και αμέσως μετά έσκασε μύτη και στο Yahoo! Movies.

Εκτός από μια ακόμα παραπλανητική αρχή, το trailer προσθέτει στο υλικό από το teaser που κάνει φυσικά την επανεμφάνισή του, καλύτερη ματιά στα νέα ψιλοχάλια CGI και τα ψιλοκαλύτερα σούπερ ζόμπι, τα υποχρεωτικά μολυσμένα σκυλιά, και ψήγματα ιστορίας που φέρνει τους επιζώντες του Racoon City να διασχίζουν την έρημο της Νεβάδας. Η ιστορία, που έχει ήδη κυκλοφορήσει νουβελαρισμένη, δεν έχει φυσικά και πολύ σχέση με αυτή των παιχνιδιών που φτάνει στον 5ο τίτλο (στην κύρια σειρά) το 2008 και η Capcom εξακολουθεί να προστατεύει, παρόλο που αφήνει κάποιους χαρακτήρες της να κάνουν.. guest εμφανίσεις στο πανί. Ε και μη περιμένεις να έχει και πολύ σχέση με οτιδήποτε, αφού η πρόθεση του β' διαλογής σκηνοθέτη Russell Mulcahy να κάνει κάτι σε mad max spaghetti horror έδωσε ένα αποτέλεσμα που περιλαμβάνει και αναφορές σε όποια άλλη ταινία έχει δει, οπότε να ελπίζεις να μην έχει πολλά πέρα από τα Πουλιά (1963) στη λίστα με τα νοικιασμένα.

Πάντως η red-band εκδοχή του τρέιλερ στην επίσημη σελίδα φαντάζει καλύτερη και τουλάχιστο να είσαι ζόμπι στα γυρίσματα είχε περισσότερη φάση όπως φαίνεται από την απομνημόνευση στο YouTube. Α και μη ψάχνεις να βρεις το κομματάκι που μίλαγε για "last and final installment" στην επίσημη σύνοψη πια.


Previously on Movies for the Masses: The Dark Knight (2008): Ανακοινωτικό teaser

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Για να δεις το red band trailer βάλε τα στοιχεία μιας φίλης μας "Paris Hilton, 17 Φεβρουαρίου 1981, 90210". Αν και πρέπει να βρούμε καμιά καινούρια, είναι παραχρησιμοποιημένη πια αυτή.

  2. cheaptalk said

    Η τέταρτη συνέχειά του που λέγαμε φαίνεται όλο και πιο πιθανή αφού το RE: Extinction (2007) έγινε το δεύτερο threequel μετά το Bourne Ultimatum (2007) που ξεπέρασε τις επιδόσεις των προηγούμενων μαζεύοντας περίπου $24 μύρια στα αμερικάνικα ταμεία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του σαββατοκύριακου. Η τελευταία επιστροφή του Bourne φαίνεται να παραμένει για 6η συνεχή βδομάδα στην κορυφή του "παγκόσμιου" μποξόφη, έχοντας μαζέψει από αυτόν μέχρι τώρα περίπου $144 εκατομμύρια (και που να ανοίξει και στην Ελλάδα).

    Το τελευταίο άξιο λόγου στατιστικό, πέρα από το ότι όλη η red white & blue πεντάδα είναι R-rated, αποτελεί το πέρασμα των Transformers (2007) εκτός από τα IMAX και στα Β' προβολής με αποτέλεσμα να βάλουν ακόμα $1,5mil στο ρεζερβουάρ και να απειλούν τον Shrek the Third (2007) για τη δεύτερη θέση του απολογισμού της χρονιάς. Δίκαια αφού τα giant fucking robots ήταν ότι καλύτερο είδαμε φέτος, και παραμένουν η πιο ψηλά βαθμολογημένη ταινία στις Μάζες.

  3. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το Variety το επόμενο Resident Evil που ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό του 2008 δε θα είναι live action αλλά animated 3D. Αν θα είναι και motion captured με τεχνητά υπερφουσκωμένα τα βυζάκια της Milla, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.