Cloverfield (2008): Trailer χασμουρητών


Το teaser της τερατώδους μίνι παραγωγής του J.J. Abrams, που έπαιξε το καλοκαίρι πριν τους θρυλικούς πια Transformers (2007), έπαιξε σωστά και με τη περιέργεια του κοινού, χρησιμοποιώντας σκοτάδι, μουσική, οινόπνευμα, μεθυσμένες γκόμενες να κουνάνε τα βυζιά τους για την κάμερα, και τεράστια ιπτάμενα κεφάλια αμερικάνικων εμβληματικών αγαλμάτων να σκάνε στη μέση του δρόμου. Από κει ξεκινάει τώρα το trailer, για να σου αποκαλύψει ότι Cloverfield είναι ο τίτλος του project που όλο το δίκτυο λέει από τότε (και νωρίτερα).. Cloverfield, ότι η κάμερα που ακολουθεί τα βυζιά την παρέα κατά πάσα πιθανότητα έχει την ικανότητα να αποχαιρετάει τους φίλους της να φεύγουν με το ελικόπτερο και μετά να τους φιλμάρει χαιρέκακα από μέσα όσο περιδινίζεται στη πτώση του, και όχι πολλά ακόμα.

Έτσι, εκτός αν είσαι από αυτούς που βρήκαν μια ακόμα εναλλακτική πραγματικότητα να γεμίσει με διάσπαρτες εικόνες τη ζωή τους, παρακολούθησαν όλα τα στοιχεία στις περίεργες slushoσελίδες, διάβασαν όλα τα διάφορα "major spoilers" που δημοσιεύτηκαν εδώ κι εκεί, είδαν όλες τις εκδοχές του τρέιλερ που "εμφανίζονται" από τη Πέμπτη στα γιουτούμπια (ξεκινώντας από ένα γραμμένο σε κινητό κομμένο σε τρία μέρη με κενά ανάμεσα, και συνεχίζοντας με όλο και καλύτερη ποιότητα), ζωγράφισαν τέρατα σε καπνούς και σκιές του βίντεο, και διαβάζουν λάθος blog αντί να πάνε σε κανένα πιο σχετικό, καταλαβαίνεις ότι η προώθηση έπιασε κορυφή πολύ νωρίς, θα ήταν καλύτερα ίσως να κολλήσει το τίζερ στα ντιβιντιά των καλοκαιρινών μπλοκμπαστεριών που κυκλοφορούν (έστω και αν δε τα πάνε και τόσο καλά) από το να συντηρεί ένα διχτυακό θόρυβο που δεν έχει τα φόντα ούτε τον προϋπολογισμό να κάνει ενδιαφέροντα από μόνο του, και δε πρόκειται να σου αποκαλύψει χωρίς αντίτιμο (και αν) την αμερικάνικη εκδοχή του Γκοτζίλα που οραματίστηκε ο Αbrams να κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές των συμπατριωτών του. Αν πάλι σκέφτεσαι να αρχίσεις να ασχολείσαι τώρα, το Empire που διατείνεται και αποκλειστικότητα για το trailer (που βγήκε και στην Apple) έχει και την σχετική εισαγωγή στο τι θα πρέπει να αναρωτιέσαι σε κάθε καρέ του.


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τελικά το αμερικάνικο τέρας για τους αιώνες, εμφανίζεται στο τρέιλερ, όπως φαίνεται στη πολύ καλή δουλειά που έκανε κάποιος "ανώνυμος" σε ένα video στο Photobucket που όλοι αντιγράφουν χωρίς κανένας να αναφέρει τη πηγή. Άμα είναι ζωγραφιστό κι αυτό, δε το άκουσες από μένα.

  2. verbal said

    Αποκαλύφθηκε στις αμερικάνικες αίθουσες χθες το Cloverfield (2008) (με το τέρας του να αποκαλύπτεται μέρα παρά μέρα εδώ και καμιά βδομάδα στο internet), και ήταν μόνο φυσικό, αφού κωλοτρίφτηκε στους fans με μια φωτογραφία απ' το καρνάγιο, ο JJ Abrams να αποκαλύψει στις ίδιες αίθουσες και το under construction αστροπλοιο Enterprise, με το οποίο θα σεργιανίσει το άγνωστο διάστημα στο καινούριο του Star Trek XI (2008), που μας ετοιμάζει για τα επόμενα Χριστούγεννα. Μετά από ένα fanmade μαϊμού, το αληθινό teaser φυγαδεύτηκε μέσω κινητού απ' τις αίθουσες, και σεργιανίζει απο χτες στα διαδίκτυα, στην αναμενόμενη bootlegged ποιότητα. Και αναμένεται σε κανονική από βδομάδα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.