The Three Musketeers (2011): Trailer 3D μακελειού

The Three Musketeers - Trailer

Αν αναρωτιόσουν ποια ευχάριστη παιδική ανάμνηση έχει στη σειρά για τη σούβλα ο άνθρωπος που ευθύνεται για την κιτσερέλα του Mortal Kombat (1995), που ισοπέδωσε το Resident Evil (2002) και το αποτελείωσε με το RE: Afterlife (2010), έχοντας στο μεταξύ στήσει μπουφέ στα κουφάρια που προσπάθησε να αναβιώσει το Alien vs Predator (2004), κι απαντήσει σε όσους τον αποκαλούσαν Roger Corman της εποχής των βιντεοκλίπ στήνοντας το remake του Death Race (2008), ο Paul WS Anderson έρχεται να σου λύσει την απορία με το trailer του The Three Musketeers (2011) του, που ξεχύθηκε στα δίκτυα μέσα στο τριήμερο. Σε άλλα νέα, ο Αλέξανδρος Δουμας σηκώθηκε απ’ τον τάφο και μιλάει με τους δικηγόρους του.

Σαν μείγμα της κληρονομιάς του Anderson, με τα αζήτητα της κοστουματζούς και του σκηνογράφου των Πειρατών της Καραϊβικής, οι Τρεις Σωματοφύλακες φαίνεται να κινούνται σε ένα παράλληλο, αλλά πιο ελεύθερο στους αναχρονισμούς του σύμπαν, μ’ αυτό του τελευταίου Sherlock Holmes (2009), με παρανοϊκά οπλικά συστήματα απ’ την μεσαιωνική εκδοχή των Transformers (2007), να μετράνε την κάπνα τους με τις κοφτερές λεπίδες των τριών σωματοφυλάκων με τις μαύρες ζώνες στα πολεμικά ακροβατικά, και στη μέση ο Logan Lerman σα κουταβάκι που χρειάζεται επειγόντως κούρεμα, να προσπαθεί να πλασαριστεί ως teen idol δράσης για δεύτερη φορά μετά τον Percy Jackson (2010) και πιθανότατα να αποτυγχάνει ακόμη πιο οικτρά. Σε παραγωγή της Constantin Films, που είχε μπλεχτεί με την κινηματογραφική ενσάρκωση των Fantastic Four (2005) μαζί με τη Marvel, είχε χώσει το χρήμα για τα υψηλά production values του Perfume: The Story of a Murderer (2006), και βρίσκεται πίσω απ’ όλο το σήριαλ του Resident Evil (αλλά έχει παρουσιάσει και διαμαντάκια όπως το Der Untergang (2004) και το Die Welle (2008)), η ρετροφουτουριστική εκδοχή των Τριών Σωματοφυλάκων ήταν προγραμματισμένη για αμερικανική διανομή από τη Summit στα μέσα του ερχόμενου Απρίλη, αλλά σπρώχτηκε προς τον ερχόμενο Οκτώβρη, κάτι που έγινε αν όχι για να πάρει τη θέση της το Source Code (2011) που θα βγάλει η ίδια εταιρεία απέναντι σε θηρία όπως το Scream 4 (2011), τότε για να'χει περισσότερο χρόνο να ξεθολώσει τα τρισδιάστατά του ο Anderson και φτάσει στα όρια τη slo-mo μανία του, χωρίς να προλαβαίνεις να μετρήσεις ένα-ένα τα pixels των ψηφιακών μπαλών φωτιάς που θα σου πετάει να σου καψαλίσουν τη μούρη. Ανάμεσα στην κάπνα του βέβαια, θα 'χεις να χαζέψει τη συμβία του τη Milla Jovovich. Σε αργή κίνηση. Και σε 3D. Οπότε, όλα καλά.



2 Responses so far.

  1. Μεσσίας said

    1. Tι Τρελή Κόμμη Αυτή Του Orlando; xD

    2. Ο Christoph Waltz Πού Είναι;

  2. verbal said

    Με το νέο trailer των The Three Musketeers που κυκλοφόρησε σήμερα, και σε περίπτωση που ο Michael Bay δεν καταφέρει να σώσει το 3D με την καλύτερη τρισδιάτατη ταινία όλων των εποχών, η Summit φρόντισε να σου θυμίσει ότι τον ερχόμενο Οκτώβρη έχεις να δεις και την Μilla Jovovich σε 3D, ως την πιο θανάσιμη εκτελέστρια ενός κόσμου όπου το Buckingham έχει κατασκευάσει ιπτάμενες γαλλέρες και οι Τρεις Σωματοφύλακες προσπαθούν να σώσουν το βασίλειο της Αγγλίας απ' τον φόβο που το κυβερνά. Just sayin'.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.