Pirates of the Caribbean: At World's End (2007): Trailer σε αναμονή

Δες/Κρύψε ένα πιο κατατοπιστικό Promo Clip

Οι πιο σίγουροι λέγαν ότι η Disney απλά θα άφηνε τη ταινία να πουληθεί μόνη της. Οι πιο ανήσυχοι είχαν βγάλει δελτίο καιρού με πρόγνωση για νεροποντές στα καραϊβικά ταμεία στις 25 του Μάη και αναβολή της πειρατικής απόβασης για πιο καλοκαιρινές μέρες. Όλοι βλέπαν τους ανθρώπους στα υπόγεια του κάστρου της Ωραίας Κοιμωμένης να κρατάνε μπουντρουμωμένο ακόμα και τον τίτλο του τρίτου φιλμ, χωρίς να τον έχουν επιβεβαιώσει επίσημα-επίσημα. Το τίζερ για το Σεντούκι του Νεκρού (2006) είχε χωθεί σφήνα στο περσινό Super Bowl, αρχές Φλεβάρη, με το άνοιγμά του να γίνεται τον Ιούλιο και το πλιάτσικο να ξεπερνάει κάθε ρεκόρ. Με το Τέλος του Κόσμου δυοτρείς μήνες μακριά, ούτε τρέιλερ, ούτε τίζερ, ούτε πόστερ, ούτε σελίδα, ούτε καν επιβεβαίωση του καστ ή οτιδήποτε άλλου δεν είχε σκάσει μύτη. Μόνο κάτι φωτογραφίες από δω κι από κει που η ποντικο-εταιρία έπνιγε σα ποντίκια.

Όλα άλλαξαν αυτό το σαββατοκύριακο. Πόστερ βγήκαν πεντέξι μαζεμένα, σελίδα ανέβηκε έστω και χωρίς περιεχόμενο, και το τρέιλερ μπορείς να το ενσωματώσεις (όπως συνηθίζεται πια) από τώρα στη σελίδα σου. Με τη προοπτική να παίξει όταν βγει και να ανεβεί μαζικά το ψόφιο buzz. Όταν το δούμε, στις 19 του μήνα, θα έχουμε και περισσότερα.

Previously on Movies for the Masses: Spider-Man 3 (2007): 7λεπτο preview trailer

9 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Αν βαρέθηκες να περιμένεις, το τρέιλερ των τρίτων Πειρατών αποβιβάστηκε στις ρώσικες σελίδες που ποτέ δε φημίζονταν για τη ταχύτητά τους και τώρα τα 'χουν φτύσει εντελώς. Και στα γιουτιούμπια φυσικά. Αλλά καλύτερα να μη το δεις ακόμα, αφού δεν είναι και τόσο action-oriented, και όλα τα αστεία που σίγουρα θα σκάνε κάθε φορά που η κάμερα τρέχει σα σκυλάκι να ζουμάρει στον Κάπτεν Τζακ, δε πρόκειται να τα πιάσεις. Εκτός κι αν είσαι Ρώσος ή η γυναίκα σου είναι εισαγόμενη (τυχεράκια).

  2. cheaptalk said

    Μόλις παρατήρησα ότι η αφίσα που έχω βάλει στον πάτο του θέματος πλεονάζει σιγά σιγά. Αφού ο φόντος του player ξεκίνησε άσπρος και γίνεται σιγά σιγά η ίδια (η αφίσα) σα να ξεπροβάλλουν οι Πειρατές από μέσα. Πςςςς τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι :P

  3. Anonymous said

    Avast me harties!

    Shiver me timbers, το τρέιλερ είναι άψογο και άξιζε την αναμονή.
    Χαίρομαι αφάνταστα που ο Jack made it out of Davy's Grip.
    Εύχομαι να είναι καλύτερο από το δεύτερο που ήταν καλύτερο από το πρώτο.
    Και συγχαρητήρια σε σας mates, για ακόμα μία πρωτιά.

  4. cheaptalk said

    Επειδή ακόμα παίρνουμε mail να μας ειδοποιούν ότι βγήκε το τρέιλερ των τρίτων Πειρατών, ξαναματανακυκλώνω το θέμα. Βγήκε χτες όντως. Αξίζει να το δεις σε HD στο Yahoo! Movies αφού έχει και πάλι κάτι παραπάνω από αξιόλογη δουλειά στα εφέ (και είναι από τη δουλειά που θα φαίνεται ίδια και σε δέκα χρόνια). Αλλά το 'χουμε βγάλει σε αναμονή εδώ και δέκα μέρες. Και το είπαμε ότι βγήκε (ακόμα και σε HD) στα Ρώσικα από τη Κυριακή. Και δεν έχει καμία σχέση με τον wow factor αυτού της δεύτερης ταινίας όπως λένε όλοι πια. Οπότε είναι για μας καρα old news. Και η προωθητική μηχανή της Disney μας είχε αφήσει στα σκοτάδια άρα δεν έχουμε και τίποτα άλλο να πούμε.

  5. cheaptalk said

    Πάντως, κρίνοντας από τις αναζητήσεις στις σελίδες των Μαζών, οι Πειρατές είναι δεύτεροι πιο αναμενόμενοι πίσω από τους Tranformers. Ή μάλλον τρίτοι, αφού η πιο αναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού τιτλοφορείται Ψάχνω να βρω..

  6. cheaptalk said

    375 εκατομμύρια πλανητάνθρωποι είδαν το τρέιλερ των τρίτων Πειρατών, σε τηλεόραση και δίκτυο, πριν καν προβληθεί στις αίθουσες. Τουλάχιστο αυτό δηλώνει καταχαρούμενη η Disney (ως Buena Vista) στον Hollywood Reporter. Από αυτούς 25 μύρια σε 48 ώρες το είδαν στον viral player που ανέβασες αποκλειστικά στη σελίδα σου, αφήνοντας πολύ πίσω το Yahoo! που σέρβιρε γύρω στο ένα εικοστό της πελατείας σου (i.e. 1.1 εκ.).

    Πάντως η ταινία που τρομοκράτησε τον Κάπτεν Τζακ στέλνοντάς τον από Ιούλη στα πέρατα του Μάη, έχει κάνει viral παπαγαλάκι όλο το δίχτυο. Από τον Ιούνη που βγήκε το πρώτο teaser οι Transformers είναι συνεχώς στην επικαιρότητα με άπειρο πειραχτήρικο υλικό που βαρεθήκαμε εδώ και μήνες να καταγράφουμε. Και πρέπει να έχουν ακουστεί σε 2-3 μυριομύρια διαστημάνθρωπους μέχρι τώρα.

  7. cheaptalk said

    Ενώ είναι πια σχεδόν σίγουρο ότι ο τρίτος Spider-Man θα σπάσει όλα τα σχετικά ρεκόρ εισπράξεων το πρώτο του σαββατοκύριακο και δε μπορείς να στρίψεις σε σελίδα στα διαδίχτυα χωρίς να πέσεις πάνω σε Transformers (με πιο πρόσφατο το.. νέο ότι ο Optimus Prime έχει χείλια), οι Πειρατές της Καραϊβικής που η δεύτερη απόβασή τους στα ταμεία ήταν παρόμοια αραχνικά εκτός κλίμακας στο tracking πέρσι αλλά φέτος εξωθήθηκαν στον Μάη από τα ρομπότ με τα λαχταριστά στόματα (όπως ξαναματάπαμε), συντηρούν πιο μουλωχτό προφίλ και πιο οικογενειακές και οικουμενικές καμπάνιες. Έτσι ένα πρόμο κλιπ μαζί με ένα αστείο απόσπασμα από τη ταινία που βγήκαν πριν καναδυό μέρες σε μια νορβηγική σελίδα του MSN, βάλαν φωτιά στα σχετικά φόρα που μέχρι τώρα καίγονταν μόνο από την αντιπαλότητα των Sparrabeths με τους Will(iz)abeths. Και δίκαια αφού δίνουν από τη μια έμφαση σε αστείες ατάκες όπως περίμεναν όλοι να κάνει το τρέιλερ. Και από την άλλη, με νέο footage, στις εντυπωσιακές και εξίσου πολυαναμενόμενες σκηνές.

  8. verbal said

    Οι Πειρατές της Καραϊβικής στο Τέλος του Κόσμου, το επόμενο στη λίστα των threequels που ποντάρουμε να φέρει νόστιμο pop-corn στο καλοκαίρι μας μετά την απογοήτευση του Spider-Man 3 (που θ' αρχίσεις να παθαίνεις κι εσύ από βδομάδα), κυκλοφόρησε χθες άλλο ένα featurette, όπου διάφοροι απ' την παραγωγή και μαζί τους κι ο Johnny Depp, μιλάνε για το πόσο φοβερός είναι ο Captain Sparrow, πόσο τον αγαπάν οι φαν και τί ωραία που θα περάσουμε μαζί του στο πειρατικό. Το σκάφος, όχι το δισκάκι. Γιό-χο-χο.

  9. cheaptalk said

    Δε ξέρω αν είναι όλη η μηχανή της απασχολημένη με το Τέλος του Κόσμου (που btw, το είδαμε χτες στη δημοσιογραφική και όπως φαίνονταν από το τρέιλερ έχει λίγες και τεράστιες σκηνές δράσης, ενώ αναμένεται να περάσει τα $180 μύρια το τετραήμερο στην Αμερική) ή απλά η Disney είναι πιο μπροστά από οποιονδήποτε στο marketing στα διαδίχτυα. Πάντως μετά τον Εγωένα Διαγωνισμοκερδισαρεπαιδιά που είχε αναλάβει να προωθήσει μόνος του το τρέιλερ των προηγούμενων Πειρατών, και τους viral players των αυτωνών και του Ρατατούη, τώρα σκάνε μύτη απλά direct download links για τα τρέιλερ των ταινιών της εταιρείας που θα παίζουν όσο σκουντάς τον μπροστινό να χαμηλώσει τη κεφάλα του για να βλέπεις καλύτερα τον Κάπτεν Τζακ.

    Ήδη κυκλοφορούν links για trailer του Enchanted (480p, 720p, 1080p) και του Underdog (480p, 720p, 1080p). Και στις αίθουσες τουλάχιστο αναμένεται και teaser για το National Treasure: Book of Secrets.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.