Transformers (2007): Τεράστιο trailer

Δες/Κρύψε το Optimus Prime vs. Bonecrusher Clip

Μόλις κυκλοφόρησε στο Yahoo! Movies το τρέιλερ των Transformers. Ακόμα κι αν έχεις δει όλα τα τίζερ, τα επίσημα και ανεπίσημα TV spots και τα κρυμμένα κλιπάκια, όσο θα μαζεύεις τα σαγόνια σου θα μαζεύουμε κι εμείς τα δικά μας.


Previously on Movies for the Masses: My Blueberry Nights (2007): Cannes opening teaser

5 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Όπως εύστοχα θα παρατηρούσε και η γιαγιά μου: Αυτά είναι του διαόλου πράματα!

    Πάντως εγώ προτιμώ το teaser γιατί έχει πιο psychindustrial ήχο (δικός μου ο όρος, αλλά μπορείτε να τον δανείζεστε ελεύθερα - πάντοτε με αναφορά στο όνομά μου και αφού κάνετε στοματικές πλύσεις με υδροκυάνιο).

  2. MiKe-Dee said

    Είναι μακράν το καλύτερο trailer που έχω δει έως τώρα. Και πως να μην είναι όταν βέβαια τα εφέ δίνουν και παίρνουν... είμαι σίγουρος ότι όπως χαρακτηριστικά είπατε θα μαζεύουμε τα σαγόνια μας στη ταινία, η οποία προβάλλεται και την ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής, σημαδιακό;

  3. cheaptalk said

    Βρήκα μια εκδοχή που να βλέπεται, από το κλιπ με τον Optimus Prime και τον Bonecrusher που κανένας δε ξέρει πως ακριβώς κυκλοφόρησε στα γιουτιούμπια μαζί με τα αποκλειστικά κλιπ του MTV (από τα χτεσινά Movie Awards του).

    Κι εγώ δε ξέρω πια τι εντυπωσιακότερο μπορεί να κρύβουν στο μανίκι τους ο Bay με τον Spielberg, και τι μπορώ να πω όταν ο δεύτερος δηλώνει για τον πρώτο ότι γεννήθηκε να κάνει αυτή τη ταινία. Η σειρά των παιχνιδιών είναι δεύτερη παγκόσμια πίσω μόνο από των Star Wars και η (σχεδόν απόλυτα επιβεβαιωμένη) σειρά των ταινιών φαίνεται να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να κάνει το ίδιο (αν όχι.. περισσότερα). Και η κατάσταση για οποιονδήποτε αντίλογο όπου να 'ναι γίνεται (αν δεν έχει ήδη γίνει) σα να 'χει η Ελλάδα καναδυό δις κατοίκους και να 'σαι ο Μήτσης και να βάζεις τετραγωνάκι στο 300.

  4. cheaptalk said

    Τελικά το κλιπ το είχε βγάλει ο ίδιος ο Bay απ' ότι φαίνεται. Και κάπως αργά κατάλαβε ότι δεν έβλεπε κανένας τίποτα και πέρασε μια τεράστια βερσιόν στο blog του.

  5. cheaptalk said

    Επειδή γράφουμε συνέχεια από πέρσι που διέρρευσε το τίζερ τους, και από τον Μάρτιο ξέρεις ότι είναι οι μεγαλύτεροι του καλοκαιριού, σημείωσε απλά ότι οι Transformers (2007) μεταμόρφωσαν περίπου $152μισι εκατομμύρια σε εισιτήρια στα αμερικάνικα ταμεία, τις 6καικάτι πρώτες μέρες προβολής τους. Ενώ ο Ρατατούης (2007) που οι ενημερωμένοι στην Ελλάδα του είχαν κάνει κηδεία, έφτασε συνολικά τα $110 μύρια στο δεύτερό του Σαββατοκύριακο, κάνοντας ρεκόρ για ταινία της Pixar σε πολλές μέρες της βδομάδας. Και βρίσκεται πια $4 πίσω από τα Cars (2006) στο ίδιο διάστημα (έχοντας ξεκινήσει με -$17), με πιο αναμενόμενο να τα ξεπεράσει στην τελική.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.