Superbad (2007): Υπέρκακο clip

Δες/Κρύψε το Redband Trailer

Με τη καλύτερη κωμωδία της χρονιάς, Με τη Πρώτη (2007), ανοίγει η UIP τη νέα κινηματογραφική σεζόν στην Ελλάδα την επόμενη Πέμπτη 16 Αυγούστου, φιλοδοξώντας μάλλον να επαναλάβει τον άθλο του Μονομάχου (2000) που στις αρχές της δεκαετίας και για ένα φεγγάρι είχε δείξει ότι μπορείς να κόβεις εισιτήρια στη χώρα του Δεκαπενταύγουστου ακόμα και τη βδομάδα του. Μια μέρα μετά το Knocked Up κατά τους Αμερικάνους, ανοίγει στη χώρα τους μια ταινία που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σκηνοθέτη του στη παραγωγή και του πρωταγωνιστή του στο σενάριο. Και όλα δείχνουν ότι το Superbad (2007) μπορεί να μαζέψει άπειρα δολάρια, έστω και για λογαριασμό τρίτων (αφού το R στο rating θα εξαναγκάσει, ως συνήθως, τη πιτσιρικαρία να βγάζει εισιτήριο για πιο κατάλληλες ταινίες και να μπουκάρει στα κρυφά) και να δημιουργήσει κληρονομιά τουλάχιστο αντίστοιχη του πρώτου American Pie (1999).

Ο Seth Rogen λοιπόν, ξεκίνησε να γράφει το σενάριο από τα 14 του μαζί με τον φίλο του Evan Goldberg, για να ανακαλύψουν τώρα αυτοί ότι οι ιστορίες με teenagers που ψάχνουν να γαμήσουν θα είναι πάντα ξεκαρδιστικές, και όλη η παρέα του Judd Apatow ότι η εποχή επιτέλους τους έφτασε και ότι κάναν εδώ και χρόνια βρίσκει πια μεγάλο κοινό που να το εκτιμάει. Εσύ που είσαι πάντα πιο μπροστά, σημείωσε ότι το κλιπ βγήκε στα γιουτούμπια, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στα επίσημα ή αυτά του press kit, οπότε είναι ή πολύ καλό στημένο viral ή πεταμένη σκηνή. Ή και τα δυο.


5 Responses so far.

  1. verbal said

    Με άνοιγμα αντίστοιχο του Knocked Up (2007), το Superbad (2007) μάζεψε γύρω στα $31 μύρια στην Αμερική το ΠΣΚ, οπότε με τα $170κάτι Μ που έχουν κόψει μαζί οι δυο κωμωδίες του Apatow αρκούν για να τον επιβεβαιώσουν ως ελπίδα της αμερικάνικης κωμωδίας και σωτήρα απ' την πενία αυθεντικότητας. Mη σου πω και ηθικού αυτουργού ενδεχόμενης αναγέννησης της R-rated κωμωδίας με όποιες Farelli-κες εξάρσεις αυτή συνεπάγεται.

    Απ' τα παράπλευρα εισιτήρια που λέει κι ο cheaplog από πάνω, δεν φαίνεται να ωφελήθηκε πάντως το The Invasion (2007), remake του πολυξεθαμένου θρυλικού Invasion of the body Snatchers (1956), αφού ίσα που έπιασε τα 6 απ' τα 80 εκατομμύρια δολάρια που κόστισε για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των πρωτοκλασάτων αστέρων του (Nicole Kidman και Daniel Craig), και των τριών σκηνοθετών (Oliver Hirschbiegel, Wachowski bros, James McTeigue) που το σαλάτιασαν για να χωρέσει στα mainstream PG-13 καλούπια της Warner, και να ταιριάζει με το tagline του trailer, "you won't feel a thing".

  2. cheaptalk said

    Τα παράπλευρα εισιτήρια που πρέπει να 'ναι $2-3 μύρια τουλάχιστο, τα μάζεψε προφανώς το Rush Hour 3 (2007) που όλοι το περίμεναν σε πτώση τουλάχιστο 60% (και προς το 65%) και τελικά κρατήθηκε στο -55% και περίπου $22mil εισπράξεων.

  3. verbal said

    Πριν ακόμη αποφασίσουν αν ήταν 31.2 ή 31.3 τα εκατομμύρια που μάζεψε το Superbad (2007), ο σκηνοθέτης του, Greg Mottola, άρχισε να διαρρέει (στον καλό μας τον JoBlo) ότι βρήκε ήδη χρηματοδότη για το επόμενο project του. Πρόκειται για κωμωδία με μπαγκράου τα 80s, όπου πιτσιρικάς αναγκάζεται να βγάλει καλοκαίρι δουλεύοντας σε τοπικό πάρκο αναψυχής ονόματι Adventureland, απ' όπου παίρνει και τον τίτλο της κι αυτή η βγαλμένη απ' τη ζωή ταινία.

  4. cheaptalk said

    Ο τελικός υπέρκακος απολογισμός του σαββατοκύριακου μέτρησε $33και κάτιψιλά εκατομμύρια.

  5. cheaptalk said

    Το CINEMaD σας προσκαλεί στην avant premiere της ταινίας SUPERBAD! Σάββατο 3 Νοεμβρίου. Κινηματογράφος ΙΝΤΕΑΛ. Πανεπιστημίου 46. Στις 14:30.

    Και για να παραστείς κι εσύ, δες όλη την ημέρα Mad TV και άκου non stop Mad Radio 106,2. Ή γνώριζε προσωπικά τον Mr. CINEMaD himself, χο χο χο :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.