Οι τσόντες και οι τσόντες της χρονιάς

Sophie Monk, Sex and Death 101 (2007), Screencap 008
Δες/Κρύψε τη Mischa Barton γυμνή στο Closing the Ring (2007)

Και πάλι, όπως φαίνεται, η Marisa Tomei έδωσε τη μεγαλειωδέστερη κινηματογραφημένη ερμηνεία της χρονιάς, στον Παλαιστή (2008), έστω κι αν δεν έχει εκτιμηθεί ευρύτατα ακόμα, όπως πέρσι. Και θα την έδινε και τηλεφωνικά, κρίνοντας από τον ανταγωνισμό. Μικρή διάκριση στη, μικρή και για μικρή οθόνη, αλλά καλοσχηματισμένη και επαναλαμβανόμενη, ερμηνεία της Lizzy Caplan.

Αν δε το κατάλαβες από τα έλατα που κόβαν βόλτες στα εμπορικά το Νοέμβρη, είναι η εποχή του χρόνου που κρεμάς τις μπάλες σου σε κοινή θέα. Στα κινηματογραφικά, τον εορτασμό ξεκινάει παραδοσιακά ο Mr. Skin (αυτός που έκλεψε την ιδέα των αργόσχολων του Knocked Up (2007) σου για σελίδα, αν θυμάσαι) και ακολουθούν οι Μάζες με τα στολίδια, προσέχοντας μη κρεμάσουν τα μάτια τους (ή άλλα μπαλάκια τους). Και το κάνουν ακόμα και φέτος, χρονιά που διαγράφονταν κατάμαυρη στην αρχή της, και ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Χρονιά που βρίσκει τυπικά στην κορυφή του δέντρου, με γυρισμένη τη πλάτη, τη Mischa Barton (#1), επιβραβεύοντας την προσπάθειά της να στήνεται όπου δει παπαράτσο και να πάρει κάνα κιλό, παρά οτιδήποτε άλλο. Ενώ το φιλμ του κώλου, το Closing the Ring (2007), πιθανά τελευταίο του Richard Attenborough, δε σταμάτησε ούτε στον πάτο της τηλεσταρίτσας, και εξαφανίστηκε ακόμα και στη Βρετανία.

Πιο καλά στημένη, και με το ξανθό πιποχιλέ στιλ που είναι πάντα στη μόδα, η Sophie Monk (#2), από τον πάτο του πλανήτη, άξιζε σίγουρα τη πρώτη θέση, για τα γούστα του μέσου όρου. Ακόμα και στο ίδιο φιλμ όμως, έρχεται δεύτερη, μπροστά στη κωλάρα και τη χαζομάρα της Jessica Kiper, άμα είσαι πραγματικός Μάσας. Το Sex and Death 101 (2007), το εν λόγω φιλμ που είχε μέχρι και τη Winona Ryder σε ανυψωμένο ρόλο, ξεχώρισε σίγουρα σχετικά το τελευταίο δωδεκάμηνο, μαζί με το παρόμοια απελπισμένο από τον τίτλο ακόμα, και παρόμοια απελπιστικά τηλεοπτικό, Young People Fucking (2007). Το οποίο έβαλε τελικά την Carly Pope (#14) στο τοπ 20, αφού η Diora Baird που ήταν ασύγκριτα η μεγαλύτερη ηρωίδα του, κράτησε τον (καταξεχειλωμένο φυσικά φυσικά) στηθόδεσμό της φορεμένο. Χαρακτηριστικό της απελπισίας όλης της λίστας είναι η παρουσία λειψάνων τύπου Jenna Jameson (#15) και Angelina Jolie (#10), κι απ' το φρέσκο αίμα (κυριολεκτικά, παρεμπιπτόντως), η Laura Ramsey (#11) και η Jess Weixler (#16) δεν είχαν, δυστυχώς, σκηνές που να δικαιολογούν και πολύ το τσοντικόν του ζητουμένου. Έτσι, η Lizzy Caplan (TV#1), φυσιολογικά βγήκε η μικρή μεγάλη αποκάλυψη, κάνοντας τα internets να εκσπερματώνουν απανωτά, ούσα πρωταγωνίστρια και στη σειρά της χρονιάς αλλά και στη χρονιά των σειρών που πήγαν το concept "tits & kati-allo-sxetika-piasariko" στη φυσιολογική του κατάληξη, το "tits & ass".

Lizzy Caplan, True Blood, Screencap 01-03
Δες/Κρύψε όλες τις γυμνές

Mr Skin's Top 20 Celebrity Nude Scenes of 2008

1. Mischa Barton
Title:Closing the Ring

2. Sophie Monk
Title: Sex and Death 101

3. Heather Graham
Title: Adrift in Manhattan

4. Asia Argento
Title: The Last Mistress

5. Neve Campbell
Title: I Really Hate My Job

6. Anna Faris
Title: The House Bunny

7. Amy Smart
Title: Mirrors

8. Mena Suvari
Title: Stuck

9. Penelope Cruz
Title: Elegy

10. Angelina Jolie
Title: Wanted

11. Laura Ramsey
Title: The Ruins

12. Jessica Morris
Title: Role Models

13. Willa Ford
Title: Impulse

14. Carly Pope
Title: Young People Fucking

15. Jenna Jameson
Title: Zombie Strippers

16. Jess Weixler
Title: Teeth

17. Moran Atias
Title: Mother of Tears

18. Vera Farmiga
Title: Never Forever

19. Maria Bello
Title: Downloading Nancy

20. Amy Adams
Title: Miss Pettigrew Lives for a Day


BOOB TUBE BONUS! ... Mr Skin's Top Ten TV Nude Scenes of 2008

1. Lizzy Caplan
Show: True Blood (HBO)

2. Mary-Louise Parker
Show: Weeds (Showtime)

3. Anna Paquin
Show: True Blood (HBO)

4. Arlene Tur
Show: Crash (Starz)

5. Jenaveve Jolie
Show: Entourage (HBO)

6. Caprice Benedetti
Show: Brotherhood (Showtime)

7. Hayley Marie Norman
Show: Crash (Starz)

8. Cerina Vincent
Show: Manchild (Showtime)

9. Alicia Leigh Willis, Katherine Moennig
Show: The L Word (Showtime)

10. Carla Gallo
Show: Californication (Showtime)


No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.