Sex and the City (2008): Μπλαμπλάδικο trailer


Όπως αποκαλύπτει το αποκαλυπτικότατο μεγάλο τρέιλερ του Sex and the City, η Κάρι μένει παρατημένη στην Αγία Τράπεζα ανήμερα του γάμου της με τον Μίστερ Μπιγκ! Η Μιράντα μένει αποσβολωμένη να ακούει ότι την απάτησε ο Στιβ! Η Σάρλοτ μένει έγκυος! Και η Σαμάνθα μένει αποχαυνωμένη να ξερογλύφεται με όποιον βρει μπροστά της, ανακαλύπτοντας ότι δεν είναι μονογαμική! Κι έρχεται και μια χοντρή μαύρη στη Νέα Υόρκη να γνωρίσει τον έρωτα! Δηλαδή η ταινία θα είναι ένα μεγάλο επεισόδιο και θα έχει πολλά μεγάλα επεισόδια!

Κι αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, έχεις ήδη καταλάβει ότι τα πράγματα δε θα είναι ακριβώς αυτά που φαίνονται, όπως συμβαίνει στα μικρά τρέιλερ στη μικρή οθόνη. Κι αν έχεις γυρίσει και το άλλο αρχίδι να ξύνεις, δε ξέρω τι περιμένεις (από το τίζερ) ακόμα, αφού είναι καραξεκάθαρο πια πως στη παραγωγή αρκούν και με το παραπάνω οι λεγεώνες των φαν της σειράς του HBO, που αυξάνουν συνεχώς με τις ελεύθερες επαναλήψεις της στα περιφερειακά αμερικάνικα κανάλια και σε όλο τον πλανήτη. Μια εξαίρεση βέβαια μπορεί να γίνει, για να.. μαθαίνουν και οι δεκατετράχρονες, όπως ίσως υπονοεί το τέλος του κλιπ και αφήνουν να εννοηθεί οι φήμες για PG-13 (με το τηλεοπτικό πρωτότυπο "ακατάλληλο", όπως ξέρεις από τις ολονυχτίες στο Alter), παρά τις υποσχέσεις του σεναριογράφου/σκηνοθέτη/παραγωγού Michael Patrick King ότι There Will Be Sex. Και όπως και να 'χει, για όλα φταίει ο Διάολος με τα Πράντα (2006) που, κομπλέ με σκηνοθέτη και κοστουμίστρια από τη σειρά, έδειξε ότι υπάρχουν προοπτικές για εισπράξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων. Mε αποτέλεσμα να χώσει μερικά με τη σειρά της η New Line στις πρωταγωνίστριες, και ειδικά στη Kim Cattrall που ζήταγε τα χρόνια της σε χρυσάφι (άσχετα αν οι υπόλοιπες πιθανά πήραν τελικά περισσότερα, σαν μπόνους που την άντεξαν στα γυρίσματα).

Την τέλεια αδιαφορία του τρέιλερ συμπληρώνει η επιμονή στους μπροντγουλασβεγκίστικους τίτλους που περίσσεψαν από αυτό του ασύγκριτου Hairspray (2007). Το ίδιο κυκλοφόρησε για κάποιες ώρες στην Apple και κατέβηκε, πιθανά γιατί ξεφουρνίζει κατά λάθος το συγκλονιστικό μυστικό ότι τον Big λένε John James Preston. Μυστικό που προφανώς η παραγωγή αποφάσισε να κρατήσει για το sequel που ετοιμάζει ήδη, λέει, μιας και ήταν αυτό που έκανε τους τηλεθεατές να επιστρέφουν σε κάθε επεισόδιο με αγωνία μεγαλύτερη κι από αυτών του Lost.


Previously on Movies for the Masses: Pineapple Express (2008): Superstoned trailer

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Πέρασα καλύτερο encoding του trailer, από την επίσημη εκδοχή του που έκανε πρεμιέρα προχτές στο Yahoo! Movies.

  2. Anonymous said

    Αγάπητε-η συντάκτη-ρια του άρθρου αυτού, αρχικα πρέπει να σε ενημερώσω οτι απο τις πληροφορίες που πέρνουμε απο το teaser trailer της ταινειας, η Carrie δεν εγκαταλείπεται απο τον Mr. Big, αλλα τον παρατάει η ίδια. Επειτα δε θεωρώ οτι με ρατσιστικα σχολια για τη νέα στο χώρο αλλά με αναμφισβήτητο ταλέντο Kate Hudson θα καταφέρεις να ανεβάσεις τη δημοτηκότητα του άρθρου σου, κανοντασ το δηλαδή να φαίνεται λανθασμένα ως μια αυστηρή και spicy κριτική.

  3. cheaptalk said

    Ερμμμ, παρόλο που γράφω ότι "τα πράγματα δε θα είναι ακριβώς αυτά που φαίνονται" (και δεν είναι), δε νομίζω ότι είναι και μεγάλο σπόιλερ να πω ότι, στην αρχή σχετικά της ταινίας, όντως ο Μπιγκ το.. ξανασκέφτεται τη μέρα του γάμου τους. Και αυτό διαγράφεται σχεδόν ολοκάθαρα στο τρέιλερ, και ήταν γνωστό μέσες άκρες πριν καν βγει (το τρέιλερ, όχι η ταινία). Στο τίζερ τρέιλερ, που και γι' αυτό έγραψα καταναγκαστικά, δε φαίνονταν τίποτα σχετικό (με παρατήματα).

    Κριτικές βγάζουμε τη μέρα που βγαίνει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους, οπότε για τη συγκεκριμένη μπορείς να περάσεις τη Πέμπτη που έρχεται. Το θέμα ασχολείται με το τρέιλερ και γράφτηκε όταν βγήκε, στις 23 Φεβρουαρίου.

    Την εισαγωγική παράγραφο την έγραψα, ειρωνικά, από τη σκοπιά του μέσου κοινού της ταινίας στην Ελλάδα. Και γι' αυτό το κοινό, η Τζένιφερ Χάντσον είναι μια άγνωστη χοντρή μαύρη (η Κέιτ είναι ξανθιά, αδύνατη και γνωστή, παρεμπιπτόντως), χωρίς να φταίω εγώ.

    Καταλαβαίνω ότι προσγειώνεται αρκετός κόσμος από το Google εδώ, αλλά δε τραβήξαμε κανέναν και καμία από το χέρι να τους φέρουμε.

    Με άλλα λόγια, εκτός αν είμαι υποχρεωμένος να ψοφάω από αγάπη για τη ταινία, μήνες και μήνες προτού τη δω καν, δε βλέπω καμία σου κατηγορία να στέκει. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που λατρεύει τη σειρά και περιμένει ανυπόμονα τη ταινία, όμως όποια μερίδα του μας διαβάζει κιόλας ξέρει τι να περιμένει και από μας. Για όποιον, και κυρίως όποια, δε μας ξέρει, ελπίζω να έγινα σαφής και να μη χρειαστεί να επανέρθω.

  4. cheaptalk said

    Με $56,8 εκατομμύρια εισπράξεων το σαββατοκύριακο στην Αμερική, το Sex and the City έγραψε ιστορία σαν η πρώτη γυναικεία μπλοκμπαστεριά, ξεπερνώντας όλες τις αντρικές προβλέψεις που το φέρναν στα $30 με 40mil (ακόμα και τις πρωινές κυριακάτικες της Warner που το υπολόγιζε στα $55,7). Εκ των πραγμάτων, αναμφισβήτητα, αυτός είναι ο κινηματογράφος που εκφράζει τα θηλυκά του πλανήτη, αν είχες καμιά αμφιβολία. Και μια νέα εποχή ανατέλλει για σένα, που καταπογοητεύτηκες μέχρι θανάσιμου μίσους, από τον τέταρτο Indiana Jones.

    Η προοπτική κατατρόμαξε πάντως περίπου 3 εκατομμύρια άντρες με αποτέλεσμα οι ταλαιπωρημένοι Strangers της ταλαιπωρημένης Universal να γίνουν από το πουθενά, μια από τις τρομοταινίες της χρονιάς, σε ένα πρωτοφανή αλλά ιδιαίτερα έξυπνο αντιπρογραμματισμό που απέφερε $21 μύρια με τη μία. Κατά τα άλλα ο γερο Indy ($44,7μυρ) έχασε ένα φυσιολογικό 55% των θεατών και τη πρώτη θέση του μποξόφη μόνο τη Παρασκευή, αφού από το Σάββατο και μετά το Sex φαίνεται να ξαναβλέπουν οι ίδιες και οι ίδιες σέρνοντας και κάνα καταδυστυχισμένο που τον άφησαν ήσυχο τη πρώτη μέρα, όταν και κανόνισαν με τις φίλες τους. Ενώ ο ατσαλένιος Iron Man ($13,5εκ) πέρασε άνετα τον απόδαρο Πρίγκηπα Κασπιανό ($12,7), πάει για $310 με $320 αμερικάνικο σύνολο, και αν χάσει τη πρώτη θέση της χρονιάς από τον αρχαίο αρχαιολόγο, θα είναι στις λεπτομέρειες. O Dr. Henry Walton Jones, Jr. πάντως έχει φτάσει ήδη τα $266M στον υπόλοιπο πλανήτη και πατάει στα σίγουρα, χωρίς ψηλοτάκουνα, στο δρόμο προς την οικουμενική επιτυχία του 2008.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.